sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lately

M: Moi! Enpä tiedä miksi just nyt aloin kirjottaan tätä postausta, kun oon ihan nukahtamisen partaalla ja tiedän että tästä ei tuu valmista kuitenkaan. Anyways.

Päivät kuluu ja viikot vierii ja eilen yöllä kun kello löi yli kaksitoista lähti joululaulut soimaan. En oo aikaisempina vuosina kyllä yrittely mitään varaslähtöä ja joululaulut on säästetty joulukuulle. Mutta pystyinpä sanoa outoja katseita kerätessä, että haloo on se nyt kuitenki jo marraskuu....ollu jo ainaki kakskyt sekuntia..don't judge me.

norja

Tässä välissä on taas ehtinyt tapahtua kaikenlaista, siitä kun viimeks kirjotin. Lumi on tullu oikeasti maahan (kai), ja oon alottanu kuuden viikon harjottelun, josta yksi viikko kunnialla läpi! Oli myös syysloma, jolloin autoilin Muonioon. Ihanaa luistella ystävien kanssa järven jäällä ja sytyttää päivän päätteeksi nuotio. Se on kyllä hyvä paikka olla. Syyslomaviikon keskiviikkona lähettiin kivalla porukalla Norjaan. Siellä jos jossain on kaunista ja hauskaa! Lauantaina takaisin Ouluun ja tiputus arkeen kovaa ja korkealta.

norja

HUOMENTA! Hahaha.. Kyllähän mää sen tiesin, että vielä nukahdan kesken kirjottamisen, mutta jatketaanpa nyt loppuun tää, ku alotettiin :-D Mihis jäinkään! Lallaaa. Niin, lisäksi oon irtisanoutunut tästä mun aivan rakkaaksi käyneestä asunnosta, yhyy.. Enää marraskuu tässä. Mutta syy on kiva, nimittäin sain Islannista tiedon, että ne ottaa mut sinne. Eli jos ei mitään erityistä tapahdu ja kaikki menee hyvin niin siellä sitten vietän ens lukukauden tulivuorissa sukellellessa. Ja heiii, jotka ootte ollu Islannissa, tell me everything! :-)

10799320_10152820987109110_554331923_n

Nyt tää ope lähtee ettimään musiikkia pikkusten liikuntatunnille. Kuukauden kysymys: Tuleekohan musta koskaan opettajaa? :-D
Mari

4 kommenttia:

 1. Kuukauden vastaus: no tod tulee! Tyyppi on ihan paras ope <3 ISLANTI bumtsigawauwaa!! Jeeeeee

  VastaaPoista
 2. Hei, mikä tilanne on sun ja Heidin kanssa? Missä Heidi nyt asustaa ja miks ei oo mitään kuulunut? Seurusteletteko yhä tahoillanne?

  VastaaPoista
 3. Oon miettiny ihan samaa ku ylempi anonyymi... Heidi on postannu viimeks kesäkuussa ja sää abaut kerran kuukaudessa. Jos (ja kun) vielä tekemisissä ootte niin ois kiva lukea joku teidän yhteinen postaus pitkästä aikaa. Mutta huomaa kyllä selvästi et blogin päivitys ei kiinnosta teitä enää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei no hmm lähetäämpä siitä liikkelle, että tää on kuitenkin meijän blogi ja meillä ei oo mitään pakkoa postata tänne jos ei siltä tunnu :-) kuitenki tää blogi on aina nii murto-osa meijän elämästä että kukaan ei voi ees tietää mitä me oikeesti käydään meijän elämissä läpi ja että kyse ei välttämättä oo siitä ettei "blogin päivitys enää kiinnosta". Eli semmosia johtopäätöksiä ei heti kannata mennä tekemään jos toista ei tunne. Kyllähän toki sen vähä tyhmempiki huomaa ettei tää mitää lempiherkkua oo viime aikoina ollu ja siihen mulla kyllä on ihan omat syynsä. Mutta me palataan asiaan sitte ku siltä tuntuu :-)

   Poista