keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Breathe deep, breathe clear


M: Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa kävin nuuhkimassa raikasta syysilmaa parvekkeella ja ajattelin "täällä tuoksuu lumi" ja heti perään "niinku Lorelai!!".

Lorelai: Can you smell it [snow]?
Rory: You know, its like dogs and high pitched noises. I think its something only you can smell.

Ja niinhän se lumi siellä satoi kun aamulla heräsin. Tänä vuonna ensimmäinen lumisade ei ollut täällä Oulussa ihan niin leijaileva, kuin yleensä, eikä sellanen mitä ootan joka syksy kuin kuuta nousevaa. Se oli isku vasten kasvoja ja näytin suurinpiirtein zombielta, kun olin päässy pyörällä kämpiltä yliopistolle asti. Onneksi se suli saman tien pois ja romanttinen ensilumi saa uuden mahdollisuuden leijailla tanssahdellen maankamaraan. Vähä nätimmin sitten pliis.

10708063_10152727897099110_2057853700_n

Oon taas ehtiny käymään kotikotona tässä välissä. Ihan ennätysmäärä näitä kotivisiittejä tullu tässä syksyn aikana, en valita :-) Oli parasta taas saada meidän porukka koolle ja olla yhessä tyhmiä. Treenattiin kovasti ruotsin puhumista, käytiin mummoilemassa ruskaretkellä ja autettiin häävalmisteluissa. Häät oli tosi kauniit, meidän ihana Ida on nyt naimisissa! 1 down, 6 to go ;-) Sain myös uuden kaverin meiltä kotoa. Sen nimi on Suri ja tää kyllä vei mun sydämen!!

1477446_10152727895319110_1987890643_n

Oulussa arki on jatkunu niin älyttömän kouluntäyteisenä. Kyllähän mua siitä on varoteltu, että kakkosvuosi on paha. Nobody said it was easy, but no one ever said it would be this hard.... Hahhaha.. Mutta jos selviän tästä syksystä näin koulun suhteen nii sitte selviän kyllä lopuistaki opinnoista. Mulla on myös salainen haave päästä vaihtoon. Tai ei tää nyt kovin salainen haave oo, mutta nyt vaan kaikki sormet ristiin sen jutun suhteen. 

Syksy 2014

Ei sitte vissii hymyillä niissä kuvissa. Huominen vielä jaksaa yliopistolla ja sitte meitsi ottaa pienen hermoloman ja lähtee Helsingin suunnalle moikkaamaan tyyppejä. Tätä on odotettu aivan hulluna. En oo nähny mun ihania yli vuoteen, miten tää on ees mahollista!?

MARI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti