sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Auringon alla part. 2

H&M: Viimeisen lomapäivän aamu. Jotenkin ei oo voimat riittäneet täältä hirveen tiheeseen postailuun, mutta ihana että ollaan saatu edes jotain aikaseksi! Joka ilta ollaan oltu kutakuinkin halki poikki pinossa hotellille saapuessa, mutta näin aamullahan tämä käy ihan hyvin.

Eipä me ensimmäistä postausta kirjottaessa tiedettykään kuinka mahtavia päiviä meillä on vielä edessä! Torstaina suunnattiin ensin rannalle, ja nautittiin enemmän kuin vielä aikasemmin! Ei tehny yhtään mieli lähteä pois, mutta onneks lähettiin. Ois muuten missattu niin upeat näkymät Santa Barbara -linnakkeen päältä. Meillä ei ollu aluks hajuakaan, miten me sinne ylös päästäis, tiedettiin vaan, että jossakin ois hissi millä pääsis ylös. Sitä hissiä etsiessä päädyttiinkin ihan vahingossa sitten kiipeämään ylös, mutta eipä tuo haitannu. Iltapäivän aurinko ei ollu liian kuuma ja maiseman matkaltakin oli huikeat. Ollaan muuten otettu videomateriaalia meidän kommelluksista ja muista, ja ajateltiin tehä niistä jonkinlainen kooste kotiin päästessä, jee!

image (13)
ALICANTE 2014-002 image (1) ALICANTE 2014 image (11)

Meidän loman ainut pilvinen päivä oli perjantai, jolloin me aiottiinkin sitten suunnata kauppakeskus Gran Viaan. Alicanten keskustan kaupat tuli kierreltyä jo aikasemmin, mutta tuo Gran Via oli kyllä huipuin paikka! Löyty Pull&Bear, Primark ja muita aivan ylisöpöjä kauppoja, ja itse kaupoista löyty ihan liian paljon ihania juttuja. Nyt meillä onkin pieni ongelma miten tungetaan kaikki matkalaukkuun.. Ton pilvisen päivän päätteeks mentiin vielä iltakävelyllä syömään jädet ja seurailemaan maailman suloisimpien pikkulasten leikkejä rannalla.

ALICANTE 2014-001
image (12)

Ja koska shoppailut saatiin meidän shoppailupäivän aikana shoppailtua, niin eilinen ja tämä päivä päätettiin pyhittää täysin rantaelämälle. Eilinen oli rennoin päivä ikinä, naurettiin maha kippurassa meidän tyhmille jutuille ja tosi hyvin onnistuneilla valokuville, vedettiin jätskiä ja uitiin meressä ja hörpittiin suolavettä. Ja tänään tuo kaikki uusiksi. Huomenna lento kotia, oispa niin ihana hypätä koko matkustamisen yli suoraan Ouluun. Palaillaan taas sitten kun ollaan tultu kotiin!

Terkuin Mari ja Heidi

3 kommenttia: