torstai 13. maaliskuuta 2014

Suunnitelmia yölle

M: Asunnossamme vallitsee tällä hetkellä aika huvittava tunnelma. Herkkulakko heitettiin roskiin, koska it's just not who we are :-D Kauppaan kävellessä huomattiin myös pettämätön filosofia siitä, että jos me ei osteta karkkia niin tulee paha mieli, kun ei saa karkkia. Mutta jos me ostetaan karkkia niin siitä tulee paha mieli myös, koska ei olla pysytty meidän lakossa! Eli jos tuloksena on joka tapauksessa paha mieli, niin samahan se on ostaa! :-D Voitte sitten varmaan päätellä miten siinä kävi. Kaksi onnellista tyttöä uudistuneen Candy Kingin retropussit kätösissä! Oltiin sallittua enemmän mielissään eikä ees tullu paha mieli.

Toinen asia minkä kanssa kamppaillaan on esseet. Kello on puol kakstoista ja täällä me keitellään kahvia ja vaihdetaan kirjotuspaikkaa tunnin välein, jotta pysyttäis aktiivisina :-D Nyt ollaan keittiön lattialla ja tällä hetkellä, uskokaa tai älkää, Heidi tekee aasinpotkuja Just the way you are -tahtiin. Not even kidding. Ja kuten ehkä huomasitteki, niin enpä oo itekkään näpyttelemässä hirveetä vauhtia esseitä pinoon.

me: ok i'll study at 8pm
clock: 8pm
me: *pretends i didn't see*

Desktop21

Me yritetään täällä pysyä vielä hereillä ja jos ei niin aina on jompikumpi sitte tökkimässä toista hereille jos meinaa luppasta. Huomenna palaillaan yliopistopostauksen toisen osan merkeissä (kun näin esimerkillisiä kerta ollaan... haha) Öitä nuppuset.

-MARI-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti