tiistai 11. maaliskuuta 2014

Due tomorrow, more like do tomorrow

M: Aurinko paistaa täyttä siniseltä taivaalta, voisin itkeä ilosta. Hiihtoloman jälkeinen arki on lähteny rullaamaan ihan perinteisissä merkeissä, unirytmi ihan hukassa ja lomamoodi vielä päällä opiskelujen suhteen. Mieltä piristää kukat keittiön pöydällä, Heidin tasaisin väliaijoin pyöräyttämät smoothiet, se ku pääsee kotiin ja saa laittaa kollarit jalkaan ja vetasta hiukset nutturalle, uudet laululöydöt ja hoitoaineen tuoksun tuoma nostalgia. Mieltä alentaa se, että oon ymmärtäny olevani yksi niistä, jotka elävät jatkuvassa hiuskriisissä. Not fun. 

Löysin muuten aivan ihanan untuvatakin kirpparilta, jonka äiti osti mulle sitte :-) Harmi, että se osu vasta tässä vaiheessa kohalle, kun onhan tässä vähä kylmempiäki aikoja elelty :-D Mutta onpahan ihana takki ens talvelle. Erehyin jo kerran pyöräilemään se päällä. Tuli tulikuuma.

image (48) räpsy IMG_0359

Hömppälukemiset Alicanteen , CHECK!✓ Nuo Lindsey Kelkin kirjat on ehkä vähiten kehittäviä, mutta ehkä parhainta lomalukemista ikinä, tietenki Himoshoppaajien kanssa :-D Nyt lähen kauppaan sillä tiskiaine on loppu, ou nou. Heippa! 
-MARI-

2 kommenttia: