sunnuntai 2. helmikuuta 2014

VIIKONLOPPUNA..

H: ...vietin kunnon kotiviikonloppua ja voi kun tuntui kivalta pitkästä aikaa. Sain nukkua pitkään ja syödä äitin nameja ruokia. Tuntu vapaudelta, kun ei ollu hirveesti suunnitelmia tai mitään pakollisia tekemisiä, vaan sai mennä ja tehä sen mukaan miten jaksoi :-D Niimpä sain tehtyä monta tosi kivaa asiaa, kuten:

Lomogram_2014-02-02_07-29-28-PM

LUISTELLA
Käytiin Iiriksen kanssa lauantai-iltana luistelemassa, jee! Se oli ihan hauskaa, ja hyvinhän minä vielä osasin. Ei vaan kärsivällisyys silti riittäny siihen kentän ympäri luisteluun yhtä kauaa kun Iiriksellä, ja pian halusinki jo kotiin kattomaan Putousta.. :-D

Lomogram_2014-02-02_07-26-16-PM

SOITTAA PIANOA
Päätin alkaa harjotteleen soittaan pianolla I See Fire, ja voi sitä ärsytyksen määrää, ku en ehtiny ihan loppuun asti vedettyä koko biisiä oikein, ennen ku piti tulla takas tänne kämpille! Mutta jee opin mää jo aika hyvin :-))) Ihana ku jaksoin taas pitkästä aikaa vähä soitella.

Lomogram_2014-02-02_10-11-14-PM

SYÖDÄ IHAN HULLUNA
Olinki ihan jo unohtanu, miten sitä kotona tullee aina syötyä ku pikku porsas. Tai iso.. Äiti teki pannukakkua monta peltiä, ihanaa lohta ja muutenki hullun hyvää ruokaa. Iiriksen kanssa väännettiin niin hyvät salaatitkin iltapalaksi ja hedelmiäki söin enemmän ku koko vuoden aikana. Kunnon herkkuviikonloppu, hupsii. 

Lomogram_2014-02-02_12-30-20-PM

KÄYDÄ LEFFASSA
Käytiin sitten katsomassa se Anneli ja Onneli, Linnean, äitin kummilapsen ja äiskän kanssa .(Nauran äitin käsimerkille... :-DDDD) Oli oikeen söpö ja ihana ja sokerikuorrutteinen lasten elokuva, ihana ku mää pääsin tälleen vähä siivellä kattoon ton, eikä kukaan tuijottanu hassusti. Ja käytiin kattoon se muuten Starissa, täällä Oulun vähän pienemmässä yksityisessä vai mikä lie elokuvateatterissa, ja musta oli aivan ihanan kodikasta tuolla! Mulla oli vähän erilainen muistikuva tosta, mutta just kiva paikka. Pitää mennä uudestaankin joskus.. :-)

Lisäksi mun viikonloppuun kuului ainakin zumbaa, serkuilla piipahtamista ja uuden toppatakin ostoa (haluan jo lasketteleeeen!!). Nyt voisin mennä vähän valmistautumaan huomiseen luentoon, koska taidan olla aiheesta aika pihalla. Palataan todennäköisesti huomenissa, hyvää yötä :3

LOVE, HEIDI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti