maanantai 17. helmikuuta 2014

17/02/2014

M: Ei kestä, ku on niin järkyttävä elämänvaihe menossa :-D No ei nyt ehkä elämänvaihe mutta pari viikkoa. Aivan liikaa opiskelua ja stressattavia juttuja mun makuun! Miten olikaan se hetkessä eläminen.....haha.  Ei vaan oikeesti oon viikonloppuna ihan itkun partaalla vaan stressannu tätä tulevaa viikkoa, mutta nyt on lähinnä sellanen olo, että kyllä tästä selvitään. Jaksaa puristaa vielä kaks viikkoa niin sitten  on hiihtoloma ja sen jälkeen onki enää pari hassua luentoa ja sitte helpottaa niin ryminällä :-) 

9404

#STUDYING#THE#HAPPINESS#AWAY

9370

Oon aina rakastanu penkkaripäivää, vanhojentanssipäivää ja ystävänpäivää sen takia, ku joka vuosi ne on ollu niin ihanan aurinkoisia pakkaspäiviä. Noh, tänä vuonna näytti hieman erilaiselta ku tanssijoitten korkkarit uppos loskaan ja itekki sai hypellä rapakoitten yli. Oli joka tapauksessa onnistunu viikonloppu :-) Sain kunnian laittaa ihanan Annan vanhojen kampauksen torstaina ja käytiin katsomassaki tanssit. Anna oli kyllä kaikkein kaunein <3 Perjantaina oliki ystävänpäivä ja tuntu, että ois hauskaa vähän juhlistella jotenki niin tehtiin Saken kanssa ihana aamupala ja käytiin yhessä ostamassa toisillemme pikku lahjatki. Lauantaina sitte käytiin sählyä lätkimässä illalla ja oli niin hullun hauskaa, että tekis mieli heti uudestaan! Viikonloppuun kuulu myös tietenki paljo Olympialaisia ja senn sellaista! 

Kohta mulla on sitten paremmin aikaa panostaa blogiin vähän enemmän, ku tässä viime aikoina joten see u soon! :-)

-Mari-

4 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin kaunis! Upee kuva vaikka tuollainen rento onkin :)

  VastaaPoista
 2. Upea kuva susta!

  Tsemppiä viikkoon! Mulla kans pari viikkoa väliviikkoon. Onneks ei kamalasti hommaa ole; essee ja yks tentti. Pitäis tosin laittaa gradukin alkuun! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä tarvitaan!;) tsemppiä sinnekin, varsinkin gradun kanssa. kauhulla odotan sitä päivää, ku ite pitäis alkaa sitä vääntämään, haha!

   Poista