keskiviikko 15. tammikuuta 2014

WEDNESDAY SNAPSHOTS

H: Mikä sen parempaa, kuin viettää vapaapäivä sängyn pohjalla kurkkukipuisena ja nuhänenänä. Mutta en  aio silti valittaa, koska en edes muista millon oisin ollu viimeks sairas! 

Ystäväni talvi ja pakkanen ovat palanneet vihdoin. Minusta se on ihanaa, vaikka pakkanen pureekin vähän näin pitkän lämpimän kauden jälkeen. Se on ihan okei, olikin jo ikävä. Tänään kuitenki sattuneesta syystä oon vain ollut sisällä, juonu paljon kuumaa, lukenu vähän tentteihin, ja kirjottanu. Oon taas löytäny ilon siihenki hommaan, oli se sitte päiväkirja tai mikä vaan mitä kirjotan. Luennotki menee nykyää vähä puoleks ohi, kun kirjottelen muistiinpanoihin kaikkea asiaankuulumatonta.. :-D

8113

Hmm, vois joskus muistaa siirtää ton kalenterin taas oikeeseen.. :-D

_8274 8351_ _8_247

Meidän jääkaapin oveen oli yhtenä päivänä ilmestyny Liam from One Direction! Ihmettelin Harryn katoamista, mutta kuulemma vaihtelu virkistää terveisin Mari.

8333

Harmittaa, kun ei olla saatu otettua viime päivinä yhtään asukuvia! Kerrankin kun valo ja kirkkaus olisivat sen sallineet.. Ollaan vaan oltu luennoilla aina eri aikaan, ja sillon ku toinen ois free nii toinen ei oo, ja sitte ku ollaan molemmat free, niin onkin jo pimeää. Onnistuiskohan huomenna vihdoin? Yritämme parhaamme.

Nyt taidan ottaa pienet päiväunet, ehkäpä ne korjais tämän hieman heikon olon. Tai sitten jatkais vähän nettishoppailua, hmmm löysin nii kivoja juttuja äskön! Mutta palataanpas taas pian, heippa :3
Love, Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti