sunnuntai 26. tammikuuta 2014

We love the things we love for what they are

H: Sunnuntai-iltaa :-) Viikonloppu meni ihan hurjan nopeeta, ei oo pitkään pitkään aikaan menny kyllä näin vauhdikkaasti! Se kyllä varmastikin johtu siitä, kun perjantai ei tenttien takia ollutkaan normaaliin tapaan vapaapäivä. Ja sitten nyt mun uuden viikon aloitusmotivaatio lojuu tuolla jossain lattian rajassa. "Oh no I dropped my motivation and have no desire to pick it up.." Anyway, viikonloppu kului oikein mukavissa merkeissä. Lauantaiaamu tuntui niin epätodelliselta, kun unia sai jatkaa pitkälle aamuun vaikka kahdeksalta ensin herättiinkin. Antti tuli meitä sitten lähempänä puolta päivää herätteleen, ja vietettiin kiva aamupäivä kolmisin, ennen kuin Sakke tuli hakemaan Maria.

Ja muuten yks todiste siitä miten aika lentää ihan hullun nopeeta on se, että oon katellu ton yhen naamaa nyt jo puoli vuotta. Lyhyt aika sinänsä joo, muttaku se on menny niin nopeeta! Hui, ne viime kesän viimeiset päivät tuntuu kirjaimellisesti eiliseltä..

9192lölö aaaajeejee 9222h


Nyt istuskelen täällä kotona yksinäni, kun Saken vapaa viikonloppu kestääkin huomiseen asti ja Mari on sitten sen luona :-) Täällä ei oikeastaan oo kauheen kiva olla yksin. Pärjään kyllä, eikä pelota, mutta onhan se kaksin verroin kivempaa silloin kun Marikin on kotona. Voisin mennä vain äkkiä pesulle ja nukkumaan (kunhan oon ensin tarkistanu, ettei sängyn alla tai suihkuverhon takana oo mörköjä), sitten oisin aamulla virkeänä alottamassa uutta viikkoa jee! Tsempit kaikille huomenna maanantaihin, puspus!

Love, Heidi

3 kommenttia: