sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

H&M: Sunnuntai-iltaa :-) Viikonloppu on ollu niin kivan tekemisen täyteinen, ettei olla edes heippoja täällä ehditty sanoa! Eilen illalla pidettiin Saken ja Antin kaa lautapelilanit ja paistettiin lättyjä, ja oli ihan superhauskaa. Kuka on pelannu sellasta peliä ku Seven Wonders? Ihan tajuttoman hyvä, vaikka sen selittämisessä kesti tosi kauan, koska oli maailman vaikein ymmärtää t. heidi.

8208

Asiasta kukkaruukkuun: viime viikolla innostuttiin tyhjentämään meidän pakastinta marjavarastoista. Ostettiin jopa vihdoin blenderi! :-D Tai siis se oli heräteostos, jota oltiin mietitty..? Mutta kuitenkin, nam mitä herkkuja nuo onkaan ollu makean nälässä. Paljo kivempää vetästä smoothie nassuun ku karkkipussi.

8235

Sämpylöitäkin on ehditty taas pitkästä aikaa leipomaan, ja hyvää ruokaa tekemään. 

8180

Torstaina me pidettiin hirvee siivouspäivä, ja puunattiin melkeinpä lattiasta kattoon koko kämppä! Tuuletettiin ja vaihdettiin petivaatteet ja pyyhittii ja luututtii ja imuroitii.. Ai että oli ihana sen jälkee alottaa sitte viikonloppu. Tai siis ku meillä ei ollu perjantaina luentoja. Katottiin myös Netflixistä Up in the Air -leffa, joka osottautu ihan hyväksi! Kesti tosin vähän päästä kärryille sen juonesta... :-D

8220

Ainiin, lauantaista vielä! Oltiin hassusti molemmat samaan aikaan synttäreillä, mutta vaan eri paikoissa! Mari lähti käymään Saken kanssa siskonpojan 1-vuotissynttäreillä, ja Heidi Antin serkun 2-vuotissynttäreillä :-D Oli maailman ihaninta siellä temmeltää pikkulasten kanssa, ei oo mitään suloisempaa!

8185

Nyt aletaan ilmeisesti kattomaan Harry Potteria, saa nähä miten pysytään hereillä.. Huomenna taas uuteen nousuun ja uuteen viikkoon, tsemppiä kaikkien maanantaihin! :3
XHEIDIXMARIX

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvän näköstä smoothieta! =) mäkin sain joululahjaksi tehosekottimen ja oon nyt innostunut käyttään sitä, varsinki erilaiset pirtelöt on mun suokkareita =P Kantsii kokeilla myös kahvipapujen jauhamista blenderissä!

  Teillä on ihana blogi ! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi siistiä :-D ja pitääpä kokeilla tuota kahvipapujen jauhamista, ei olla tollasesta kuultukkaa! :-D

   ja kiitos <3

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kivasti kerrotu. :) Ja määki muuten pelasin joulun aikaan tota 7wondersia tositosimonta kertaa ja on kyllä hyvä peli! Totta myös se että oli aluksi aika vaikee tajuta.. mutta sen arvosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :-) ja niinpäää oikeesti niin paras ja koukuttava. Aina ku edellinen peli loppuu pakko saaha alottaa uus haha!

   Poista
 3. Onks teillä kummallakaa mitää lemmikkejä? :) Jos on niin millasia? Teillä on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kummallakaan mitään lemmikkejä. Kiitos! :--)

   Poista