tiistai 28. tammikuuta 2014

The secret to getting ahead is getting started

M: ^^Miksköhän alku alku on aina niivaikeeta ihan joka asiassa?

Tänään lähdin aamulla yliopistolle käsityöntunnille ja menetin hermoni. Tehtävänä oli siis suorittaa joku vitsin SAUMURITENTTI. Just mun alaa :-)))))) Menihän se sitten sadannella kerralla läpi, mutta en halua enää ikinä nähä saumuria. En ihan käsityöihmisiä ole.. Luentojen ynnä muiden jälkeen lähettiin sitten Heidin kanssa kaupungille shoppailemaa muutamia juttuja. Esim. normit treenikengät multa on puuttunu kokonaan ja vihdoin löysin kivat :-) Kaikista niistä huomenna sitten lisää varmaankin.

Lähdettiin eilen myös reippailemaan ulos kävelylenkille ja tarkotuksena oli kiertää yks järvi ja niin tehtiin. Nyt kiinnostais ihan tietää kuin pitkä se matka oli, koska oltiin aateltu, että meillä kestää siinä joku tunti. No sitten kotona tuijoteltiin ihmeissään kelloa, joka olikin jo puoli yksitoista, ja meidän lenkki kestiki puolet luultua pidempään :-D Mielestämme kyllä pingottiin ihan hyvää vauhtia eteenpäin.. Mutta oli just hauskaa ja virkistävää.

aaaajeejee-001 8991 jojo

Viikonloppu meni muutenki kivoissa merkeissä. Vietettiin Saken kanssa meidän kaksvuotispäivää vähän etuajassa, koska Sakke on oikeana päivänä eli huomenna armeijassa. Käytiin syömässä hyvin ja sain maailman kauneimman korun 

9063 9015

Tuo tonnikalapasta mitä tehtiin oli muuten tosi hyvää, varsinki fetajuusto sopi tosi hyvin tuohon kastikkeeseen. Pitää tehä toistekki :-) Outoa muuten miten mun hiukset näyttää niin eri värisiltä joka kuvassa...hmm. Ja enkö just värjänny ne tummaksi? Anyways nyt poukkoilee näköjään sen verran ajatus, että viisainta lopettaa tähän. 

Good night! :-)
XOXO MARI

2 kommenttia:

  1. Voi että oli ihana postaus! :) Tämmöset tavalliset, arkipäivän tekemisistä kertovat postaukset on melkeenpä niitä parhaita!

    VastaaPoista