torstai 23. tammikuuta 2014

Sending my selfies to NASA because I'm a star

H&M: Voiton puolella ollaan tän viikon suhteen! Perjantain tenttejen lukusuunnitelmasta on ihan hieman lipsuttu, mutta ei niin paljon, että siitä pitäis mainita. (Oho mainitsinko just?) Kahvin ja auringon voimalla mennään. Päivällä oltiin muutama tunti yliopistolla. Sen jälkeen käytiin pihalla ja Heidi sisäänajo sen uuden ihanan alerekistä löytyneen takin! Äsken saatiin vielä vieraita ihan sieltä ihanimmasta päästä, nimittäin Marin sisko ja pikku veijari kävi täällä kyläilemässä ♥  Ilta meneeki sitten varmaan siinä lueskellessa ja varmaan jotkut kivat jumpat vielä vetastaan ennen nukkumaan menoa. Ihan hyvä päivä siis! :-)

8967ö metsäll123 8919l metsä-001

Ollaan koettu muuten nämä kahdeksan aamut tällä viikolla erityisen haastaviksi. Lattiat ois pysyny puhtaana, vaikka ei oltais siivottu, nimittäin joka aamu sängyiltä tipahtaa kaks peittokäärylettä lattialle, ryömii makuuhuoneesta kahvinkeittimelle ja sitten takaisin sänkyyn. Molemmat ollaanki jo vähän väsyneitä ja meidän keskustelutkin on näin loppuviikosta aika mielenkiintosella tasolla. Esim. äsken havahduin siihen, kun käytiin ihan vakavana keskustelua "miks me ei olla jotain kissoja?" Hmm.

Ps. Se tunne, ku yliopistolla oot parkkeeranu sun pyörän n. 50 pyöräletkan reunimmaiseksi ja onnistut kaatamaan sen ekan pyörän, joka kaataa vieressä olevan, joka kaataa seuraavan, joka kaataa seuraavan, joka kaataa seuraavan, joka kaataa seuraavan.. Alappa siinä sitten noukkimaan niitä yksitellen sellasesta pyöräsolmusta terveisin Mari.

Ihanaa illanjatkoaa!
XMARIXHEIDIX

2 kommenttia:

 1. Ootte kaks aivan uskomattoman kaunista bloggaajaa. Vasta vähän ennen joulua ruvettiin tätä lueskelemaan ja joka kerta tekis mieli hypätä kattoon kun on uus postaus tullu, ootte aina niin pirteitä ja ilosia! Lovelovelove, älkää koskaan lopettako <3

  siiriandsiiri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hulluna, ihana kuulla <3 ja ei lopeteta! ;-)

   Poista