tiistai 7. tammikuuta 2014

Light it now

H: Pieni throwback yhteen ihanaan kesäkuiseen yöhön niille, jotka jo kesää odottelevat. Mää en oikeastaan, tein uudenvuodenlupauksenkin itelleni, että yritän elää hetkessä ja kesäänhän on vielä pitkä aika. Ja tällä hetkellä sitä paitsi ikävöin ennemminki talvea kuin kesää. Mikä tää tämmönen meininki oikeen on, että linnut laulelee tammikuussa! EEEI.

Viime vuoden kuvia selaillessa nää kuvat taas ihastutti ja muistan vieläki, ku neljältä yöllä keksittiin laittaa valkoset vaatteet päälle, raahata meidän kaikki lyhdyt autoon ja ajaa rannalle. Piti muistaa ottaa mukaan tulitikut, kynttilät ja kotiavaimet. Ja meillähän oli hauskinta, hyttysistä huolimatta :-))) Tuon rusketuksen tosin voisin ottaa takaisin, vaikka kesä saakin ihan rauhassa tehdä tuloansa.

Kollaasit10 lyhty1 IMG_9154 lyhty3

Love, Heidi

6 kommenttia:

 1. oiiiiii tuo oli kyllä hauskinta ikinä <3_<3 ei voi kyllä olla oottamatta kesää että kerkee tehä taas kaikee hauskaa :)))

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :))) Vähän kaipaan nyt kyl lämpimiä kesäöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo :-)) ja niimpä, oi sitä lämpöä ja valoa.

   Poista
 3. Oi että ihania kuvia! <3 Näin talven pimeydessä tuntuu että miten ihmeessä voi olla mahollista että yöllä neljältä voi olla nuin valosaa?! Tällä hetkellä varmaan kaks tuntia päivästä on yhtä valoisaa kuin nuissa kuvissa.. No, kesää odotellessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)) ja sanoppas muuta, onneks päivä pitenee jo koko ajan :-)

   Poista