torstai 9. tammikuuta 2014

It's you keeping me alive

M: Lähettiin eilen Heidin kanssa uhmaamaan vesisadetta Oulun keskustaan ja kiertelemään kauppoja. Kumpikaan meistä ei ollu vielä päässy pahemmin alennusmyyntejä kattoon, saati sitten ostanu mitään. Nyt kuitenki löyty muutama kiva juttu. Seuraavaksi voidaanki pistää rahapussit kiinni ja alkaa katteleen lentolippuja nimittäin hirvee matkakuume iskeny molemmille!! Pakko pakko pakko päästä jonnekki. Kriteereinä on aurinko ja aurinko

pitsple

Ostin Vilasta tollasen neuleen.. Ja oon vissiin niin väsyny just nyt, etten ees kuvan oton ajaks pysty esittämään pirteää. :-D Just tarvinki sellasen neuleen minkä voi vaan laittaa päälle jos ei mikään vaate näytä sinä päivänä kivalta, haha. Ja saimpa hyvän syyn siivota hieman räjähtänyttä vaatekaappia..  

plajo

Heidi osti ihanan huivin Vilasta kans ja neuletakin Gina Tricotista. Oli hauskaa,  ku Vilan ostokset saatiin paperipusseihin ja ulkona tosiaan sato vettä. Oli aika mielenkiintoisia paperikasoja ne kotiin tullessa. Kuvassa näkyy myös yhdet Ikea-ostokset eli vaaterekki ja henkarit :-) Noista ollaan haaveiltu jo siitä asti, ku muutettiin tähän. Oujee, mutta nyt varmaan päikkäreille!

 bye
XOXO MARI

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia ootte molemmat löytäneet. :) Toi neule on mahtava!

  VastaaPoista
 2. aivan ihana tuo neule <3 Oliko niitä vielä paljon jäljellä oulun vilassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 enää yks jäljellä ja sekin L kokoa.. :-( oli -30%!

   Poista
 3. Ekan kuvan neule on ihan mielettömän kiva!! Paljonko se maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalihinta oli jotain 50 euroa, mutta oli alennuksessa nii jäi 35 euroa maksettavaks :-)

   Poista