maanantai 6. tammikuuta 2014

IKEASSA

H&M: Viikonloppuna saatiin tyttöjen kaa idea lähtä viettään tylsähköä lauantaipäivää Haaparantaan/Tornioon! Mehän ollaan suunniteltu sitä Ikean reissua jo siitä lähtien ku tänne muutettiin, mutta jotenki vasta nyt saatiin aikaseksi lähtä sinne :-D Ja varmaan kohta pitää lähtä uudestaan, koska sinne jäi vielä niin paljon tavaroita, mitä ois pitäny ostaa! Kyllähän tää kämppä koko ajan muuttuu kodikkaammaksi ja kodikkaammaksi, mutta silti vielä puuttuu kaikkia juttuja. Yks iso ongelma meillä on meidän isot valkoset seinät olkkarissa ja makkarissa, jotka näyttää niin tyhjiltä ilman mitään. Tätä ongelmaa pähkäiltiin Ikeassakin tovi jos toinenkin, mutta ei sieltä sitten lähtenyt mitään tauluja mukaan. Sopivia ja tarpeeks kivoja kun ei oikein löytyny. Mitähän ihmettä me oikein keksittäis..?

7968 7975 7983 8005 7989 7986

Jospa me joskus saatais sitten sitä kämppäpostaustaki aikaseksi.. :-)

Ja nyt meijän arki taas alkaa. Tässä on ollu kyllä kerrakseen lomaa ja laiskottelua, ja kahden kodin ja muiden yöpaikkojen välillä reissaamista, että ihana taas asettua aloilleen. Huomenna kasiksi luennolle, nii eiköhän saada väkisinkin aikainen startti elämälle taas. Ihan hauskaa :-)))

Palaillaan pian, pus! 
XHEIDIXMARIX

2 kommenttia:

  1. olis kiva tietää mitä te ostitte ikeasta, jos ostoksista sais postausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo varmasti tulee näkymään täällä blogissa niitä :-) ei uskalleta luvata omaa postausta jos ei saadakkaan sitte toteutettua, mutta pistetään korvan taakse :-) kiitti ehdotuksesta! Mutta ostettiin muun muassa matto, lamppu, koreja, lahjapaperia (:-D), kukka, kynttilöitä, suihkuverho ja vaaterekki!

      Poista