sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Four weekend photos

M: Heiii. Tällaset aamupostaukset näköjään alkaa tulla tavaksi. Nytkin täältä peiton alta kirjottelen ja en ikinä nouse täältä, koska nenänpää jäätyy. Nukuin jo vahingossa tieteellisen viestinnän luennonki ohi. Se kyllä sai jäädä viimeiseksi tuollaseksi tällä viikolla, sillä mulla ja Heidillä alkaa superviikko! Molemmilla perjantaina tentti (Heidillä jopa kaks) + muut koulujutut nii nyt pitää jaksaa ahkeroida. Perjantaina palkitaan itsemme sitten tyttöjenillalla. Sunnuntaiksi luvattiin, että ei tehdä MITÄÄN ärsyttävää :-) Sen tiedon voimalla eteenpäin. Käytiinkin jo eilen Oulun uudessa kahvilassa Roosterissa tenttikirjat mukana istuskelemassa muutama tunti. (Siitä myöhemmin lisää). Käytiin myös illalla tsekkaamassa kiinni olevaa Prismaa, koska ärsytti niin paljo sen kiinni olo (wat?) Siitä muodostuki ihan mukava iltalenkki. Mulla jäi traumat Roosteri-retken kylmyydestä, että lopulta lähtiessä mulla oliki seittemän kerrosta yläosia :-D Ei meinannu mahtua takki kiinni! 

2014-01-19

1. Tuo Vilan neule ollu aika paljon käytössä, it's just lovelyyy. 2. Tein taas sämpylää pakkaseen naminami. 3. Mun ja Saken toinen vuosipäivä lähenee <3 4. Amppista. Meidän blenderi on pyöriny aikasen monta kierrosta ja kohta ne marjat oikeesti loppuu..

Nähdäämpäs varmaan tänään  myöhemmin vielä yhteisen postauksen kanssa. Kivaa maanantaita <3
XOXOMARI

4 kommenttia:

 1. Mä nyt toistan itseäni, mutta siis teiän blogi on ehdottomasti yks parhaimpia! Tykkään niin siitä fiiliksestä, jonka välitätte teksteillä ja kuvilla, lisäks ne videopostaukset oli suloisimpia ikinä.

  Postailu ei tarvi ihmeitä ja ihan perus nopeet arkipäivän kuulumiset on niitä kivoimpia. Eli älkää surko et motivaatio on kateissa, kaikilla bloggaajilla joskus on, mutta muistakaa myös se, että riittää ku ootte vaan omia itsejänne.

  Niin ihania tyttöjä sieltä blogin takaa löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo niinpä. Ollaan oikeesti mietitty vähä samaa, kun ei siitä postailusta vaan tuu mitään jos yrittää vaa jotain mikä ei ees itelle sovi! Eiköhän tää meijän bloggailu pysy tällasena meijän tyylille uskollisena jatkossakin :-D

   Kiitos sulle älyttömästi. Sun kommentti kyllä piristi ihan hulluna :') Oot ihana!

   Poista
 2. Multa saa lisää marjoja ja mulla on sun joku harmaa villpaita käytössä, kun löysin sen kaapista :)

  VastaaPoista