maanantai 20. tammikuuta 2014

@Cafe Rooster

H&M: Yksi (ja ehkä ainoa) hyvä juttu viikonlopun loppumisessa on meillä aina se, että päästään sunnuntaipäivisin/iltasin taas viettään aikaa ja starttaan viikkoa yhdessä tuumin :-D Yleensä viikonloput menee meillä aika usein eri paikoissa:  Mari on melkeinpa kaikki viikonloput Sakella, ja Heidi sitten joko kotikotona, kämpillä tai Antilla :-D Ja näin sunnutaista tulee aina sitten sellanen ihanan kiva päivä, ku päästään selittään kaikki viikonlopun tapahtumat ja suunnittelemaan vähän tulevaa viikkoa. Ja ku ei olla viikonloppuina yhessä nii ei ehitä ees kyllästyä toisiimme täällä asuessa ;-)

Niimpä sunnuntai oli taas vallan huvittava päivä. Meni aika monta kertaa vain kikatukseksi koko homma. Illalla keksittiin sitten lähtä vielä kahvilaan lukemaan, ja samalla testaamaan Oulun uutta kahvilamestaa! Tänne nimittäin avattiin -en tiedä milloin mutta aika vasta- ihanaakin ihanampi uusi kahvila nimeltä Rooster. Just tuollasta kahvilaa Oulu on kaivannu. Kotoisa tunnelma, täydelliset aukioloajat ja tosi mukavaa henkilökuntaa. Ja naapuripöydän tytöt osti niin herkullisen näköisiä hamppareita, oijoi!

Rooster1 8580k Rooster leipä

No jos nyt takas kuitenki tähän viikkoon ja tän viikon haasteisii.. Eikö se nii vähä mee että work hard play hard. Pus, heippa ja kivaa päivää!
XMARIXHEIDIX

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo kahvila! Paljonko makso tuommonen patonki? Vois käydä itekki kahvitteleen tuolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :-) kannattaa käydä! Olisko ollu vähän päälle 5e.

   Poista
 2. heei missä oulussa tuo on?:)

  VastaaPoista
 3. Torikadulla siinä Subin lähellä :-)

  VastaaPoista