torstai 5. joulukuuta 2013

Six recent photos

H: Voitteko kuvitella, me mentiin eilen illalla nukkumaan YHDEKSÄLTÄ ja nukuttiin kaheksaan asti. Voi sitä näköjään keskellä viikkoakin vähän ottaa univelkoja kiinni, ennenkuulumatonta! :-D No anyway, parasta ku on niin pitkä viikonloppu edessä. Tai mulla on muutenki aina perjantait vapaata, mutta nyt on kaikilla muillaki nii ei tarvi yksin laiskotella, jejejee. Kohta riennän viimeselle kirjallisuushistorian luennolle (HALLELUUJAAAA) ja sitte vapaus. 

aaaaajolu1

1. Talvi on täällä ja we are loving it! // 2. Ei huvittanu kahdeksalta aamulla yliopistolla.. // 3. ..mutta ainakin kynnet mätsäs pipoon ja huppariin :-)) // 4. MULLE TOI PAITA i need it // 5. Pikkujouluilua! // 6. Arjen piristyksiä, glökillä kahvilassa Eden kanssa :-)


Äskön muuten kielenhuollon tunnilla saatiin sellanen monistenivaska, joka oli täynnä kielikukkasia, ja oli maailman huvittavin ku koko luokka nauro yksinään niitä juttuja lueskellessa. Mun on ihan pakko laittaa tähänkin muutama niistä, nää on siis ihan lehdistä poimittuja kielivirheitä :-D 


"Kun kehotuksia ei noudatettu, eläimet määrättiin joko myytäviksi tai teurastettaviksi. Niiden omistaja päätyi teurastukseen." 
(Kirkkonummen Sanomat)

"Miehet haastoivat riitaa kirveen kanssa Turussa"
(Otsikko Turun Sanomissa)

"Alumiinirunkoinen kelkka paloi reitin varteen aivan poroksi eli vain sarvet jäivät jäljelle"
(Lapin Kansa)

"Yle uutiset julkaisee näytteen Sofi Oksasen kirjasta Kun kyyhkyset katosivat erikoisluvalla"
(yle.fi)

"Karhu jahtasi skootterilla karkuun kiirehtineitä isää ja tytärtä"
(Aamulehti)

"Vuoden ensimmäinen vauva syntyi toistamiseen samaan perheeseen."
(Ykkössanomat)

Tekis mieli kirjottaa nää kaikki tähän, mutta jooo :-D Onko mulla vaan niin huono huumorintaju, vai nauroitteko teki? Hyvä täällä yksin hihitellä. Nyt mulla on kohta jo kiire, joten hyvää pitkää viikonloppua kaikille, pus! Tavataan huomenna itsenäisyyspäivän videon merkeissä ;-)

Love, Heidi
(Ps. Olihan tää nyt varmasti mahdollisimman turha ja epäselvä postaus?)

4 kommenttia:

  1. haha, mä ainakin hihittelin ainakin 5minuuttia yksin koneen ääressä näille kielivirheille :D Tälläset postaukset on niin piristäviä harmaan arjen keskellä, kiitos siintä sulle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos sulle ihanasta kommentista! nämä piristää ihan samalla tavalla, hih<3

      Poista