keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Walk through this storm I would

H&M: Heii! Kaks aika väsynyttä onnellista täällä kirjottelee. Ei silmät vaan meinaa pysyä auki eikä aivot perässä. Meidän aamut menee suunnilleen näin: pakotetaan ittemme ylös sängystä seiskalta (olipa luentoja tai ei) ja sitte vaan juostaan täysillä olohuoneen sohvalle ja nukahetaan siihen hetkeksi. Sitte säpsähdellään vuorotellen ja tönitään toinenki hereille about minuutiksi ennen uuestaan nukahtamista. Siksi väsyttää.

Meille joulukuu on  nyt näköjään aika yllättävänkin kiireistä aikaa. Kaikki loput tentit ja esseet ja kaikki puskee samoille muutamalle jäljellä oleville viikoille, ja sen lisäks pitäis muistaa keksiä ja ostaa joululahjoja! Se on kyllä ihan kivaa, kunhan on selvät suunnitelmat niiden metsästysreissun lähestyessä :-) Mutta kuitenkin, joululoma siintää onneks jo ihan lähellä, ja ihanan rauhalliset lomapäivät motivoi kyllä viemään tämän vuoden viimeset opiskelutkin kunnialla loppuun.

todella

"Laughter is timeless,
imagination has no age,
and dreams are forever"
-Walt Disney-

njjjj
michelle

Joulu on oikeesti niin tasan suunniteltu tulevan just tähän aikaan siihen nähen millanen aika täällä pohjoisella pallonpuoliskolla on menossa. Kaikesta ihanasta pienestä hössötyksestä ja koko joulun odotuksesta saa vaan niin paljon iloa just näin vuoden pimeimpänä aikana. Kaiken lisäks melkein koko ajan tuntuu vaan semmoselta onnelliselta, tulevaisuus tuntuu näyttävän ihan valoisalta ja sydämessä on vaan sellanen rauha you know? (Vaikka silti saa panikoida vähän tekemättömiä esseitä eikö niin..) Se on ihan kivaa. 

XMARI&HEIDIX
Ps. Kiitos ihanista kommenteista joulukalenterivideoihin, ne kannustaa kyllä meitä jaksamaan ja  tekemään loputki videot! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti