sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Luukku 16: Viikonloppua

Lauantai oli superihana jouluinnen päivä, kun ekaks seikkailtii yliopistolle palautteleen kirjoja, sitte kaupunkii ja illalla kotiin syömään ja sitte ihan illalla vielä kirkkoon laulamaan joululauluja. Kaupungissa oli kivoita (vaikka paleliki kreisinä), mentiin kahvittelemaan coffariin  ja lämmiteltiin siellä ja juteltiin tosi kauan eikä huvittanu lähtä mihinkään. Kyllä me sitte jossain vaiheessa saatiin ittemme taas liikkeelle ja shoppailtiin vähän ennen ku lähettiin taas kotiin :-) Tsemppiä ja jaksamista kaikille viimeseen viikkoon ennen joulua, pus!

XHEIDIMARIX

3 kommenttia:

 1. tää teijän joulukalenteri on niin huippu, ettehän lopeta videoiden tekemistä tähän! aina nii hymy korvissa kattoo näitä ja muuutenki lukee teiän blogia, ootte aivan
  ihanan aitoja :-) mitä te kumpiki muuten tarkalleen ottaen opiskelette ja voisitteko kertoa joskus millasta yliopisto-opiskelu on, miten eroaa esim. lukiosta? terveisin lukion kakonen jolla on ammatinvalinta hyvin hukassa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljo! :-)) ja ei varmastikaan lopeteta, mutta tuskin kuitenkaa ihan joka päivä tulee enää sitten tulevaisuudessa videoita :-D Voidaan varmasti joskus vaikka ens vuoen puolella loman jälkeen motivoituneina kertoa opiskelusta! Mää opiskelen siis suomen kieltä ja Mari luokanopettajaksi. Ja hei älä turhia vielä stressaile, mulla ei ollu mun tulevaisuudesta hajuakaan ees lukion jälkeen, eikä ollu vielä puol vuotta sittekään. Sulla on vielä aikaa :-)

   Poista
 2. jep, kunhan aina joskus piristätte ;). okei, ois kyllä mukava semmonen ! nii, onneksi on aikaa vaikka ois tietenki mukava tietääkki :-)

  VastaaPoista