maanantai 11. marraskuuta 2013

Once we were made like towers

H: Hello bunnies! Uus viikko vierähti käyntiin taas, ja tää viikko onkin sitte vähän jännittävämpi mitä monet muut. Lähinnä tällä hetkellä jännittää se, että miten saan tehtyä tuon yhen huomiseksi palautettavan kotitehtävän, josta mulla ei oo mitään hajua miten se tehään. Tänään olin siellä luennolla, ja tiiättekö sen fiiliksen ku tekis mieli alkaa vaan itkemään koska ei vaan ymmärrä eikä osaa vaikka niin kovasti haluais? :-D Worst feeling ever. Toinen yks mahan pohjaa kutittava juttu on se, että torstaina mää suuntaan sinne Helsinkiin sitä perjantain Blistex-päivää varten, huuui. Koko viime viikonlopun olin lähinnä paineissa, mutta nyt onneks innostus on vähitellen hiipiny takas ja ootan perjantaita jo aika innolla, jaiks! :-) Ps. tuolla ulkona on ihanin pikkupakkanen ja aurinko, lovelove.

hhhe
hehehjdosijfoi

M: Hellou vain! Eipä tässä jännempiä. Pääsen kohta leikkimään kampaajaa, ku värjätään Heidin HIUKSET! Ei reuhkaa mitä sanaa liian monet blogit viljelee. Kuinka rumia sanoista hiuksista voikaan keksiä..? Kehtaankohan ees kertoa miten eilinen rauhaisa sunnuntai-ilta sitten suju.. nojoo katottiin seittemän jaksoa Gilmoreita. Jotenki se sunnuntairentoutuminen oli iskeytyny syvälle molempiin. Oli ehkä paras loppu kivalle viikolle. RORY<3JESS Söpöt.

huuhuhu

H&M: Ostettiin muuten taas meille uus päiväkirja! Ihana kirjapino sen kun kasvaa ja nuissa kirjoissa on nyt tallessa about kahen vuoden ajalta kaikki ajatukset, laulun sanat, valokuvat, lehtileikkeet ym sellaset. Viime vuonna ei hirveesti tullu kirjoteltua, mutta nyt ku ollaa asuttu tässä yhessä nii kaks kirjaa täytty kahessa kuukaudessa :-D Oltaispa jo vanhoja mummoja että voitais lukee nuita ja nauraa meidän tyhmille jutuille ja lapsellisen pienille ongelmille.. :-D

5732 5743

XMARI&HEIDIX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti