tiistai 5. marraskuuta 2013

Keep running round, running round, my head

M: WE'RE GONNA REPEAT THIS SONG FOR THE REST OF OUR LIVES. Hellou ystäväiset. Tänne kuuluu tosi hyvää! 8+8+8 toimii vieläki tosi hyvin. Yks asia mikä auttaa jaksamaan koulujuttujenki kanssa on se, ku on jotaki kivaa mitä oottaa! Tää kiva on tällä kertaa meijän ens viikon trippi Helsinkiin! Voisin kertoa siitä vähä ihan vaikka siks että ollaan aika innoissamme :-) Heidi on menny Helsinkiin jo perjantai aamuksi (siitä se voi sitte kertoa lisää ite myöhemmin) ja mää sitten saavun perjantai-iltana sinne ja lauantaina meitä oottaa jännitävä päivä. Osallistutaan sellaseen Indiedays Inspiration - päivään. Ohjelmassa on kaikkea tosi mielenkiintosen (ja jännittävän) kuulosia juttuja!

IMG_2108 copy

Päivä huipentuu illalla järjestettävään Inspiration Blog Awardsiin, josta ootteki varmaan jo kuullu ja johon meijätki kutsuttiin. Ollaan me jo vähän mietitty, että mitä laitetaan päälle.. :-D Meijänki pikkublogi ois eholla tuolla, mutta me ei sitten hoksattu vahvistaa tätä meidän ehdokkuutta, niin ei olla tällä kertaa eholla. Haha, eipä se varmaan mitään, ku tuskin hulluna ois mahollisuuksia ollu muutenkaan :-D Joka tapauksessa, jos haluatte käydä äänestämässä lemppariblogianne niin tästä pääsee äänestään! Äänestämällä voi myös voittaa liput juhlaan. Jeahhh.

IMG_2008 copy

Muutenki aivan ihanaa päästä Helsinkiin taas. Toivottavasti ehtis viikonlopun aikana vähän shoppailla ja nähä kavereita, jotka siellä kaukana asuu. Sakkeki on lomilla siellä Helsingissä niin ei seura ainakaan lopu kesken :-) Takasin sitte sunnuntaina tai maanantaina, en oo oikein päättäny. Voishan sitä olla siellä koko rahan eestä ja vähä korvailla myöhemmin niitä maanantain luentoja..? 

IMG_2049 copy
Tekstin lomassa kuvia joita Ida otti. Kuvien lomassa tekstiä jota just kirjotin :)))99

Ehittekö teki jo koukuttua tohon lauluun?
XOXOMARI

2 kommenttia: