keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Hyvää aamua ♥

H: Päätin ottaa nyt ilon irti siitä, että luennolle pitää rientää vasta puolen päivän aikaan ja siitä, että tää on todennäkösesti mun viimenen rauhallinen hetki koko loppuviikolla. Me tehtiin eilen Marin kanssa miljoona eri listaa asioista mitä pitää muistaa tehä, ostaa ja pakata mukaan. Yritettiin vähä estää paniikkia syntymästä ja stressiä pahentumasta. En jaksais millään pakata ja miettiä mitä haluan pukee sinne awardseihin, muutenkin liikaa asioita mitä pitää muistaa! Kuitenkin varmasti huippu viikonloppu tulossa vaikka ei paljo ehdikkään missään välissä hengähtää ennen ku pääsee takas kotiin. En malta myöskään oottaa, että pääsen tekeen jotain postausta siitä Blistex-päivästä: meistä otetaan siellä kuvien lisäks myös videomatskua ja muuta, nii vähän kivaa vaihtelua postauksiin, jee!

5909 5922

Btw ollaan unohettu esitellä teille meijän hieno TEIPPI :-D Äiti toi meille tollasen kuvioteipin yks päivä, ja olin silleen lol mikä tää on ei tätä mihinkää tarvi, mutta se oliki nii hyvä! Se on tollasta pehmeetä vähän niinku kangasta, ja äiti käski laittaa sitä tuikkujen ympärille. Ihan superkätevää, kun sen perusruman hopeen osan voi peittää tuolla, ja sitte niistä tuikuista tulee ainaki mun mielestä tosi nättejä ja vähän erilaisia :-)

5912 5932

Oi että ku aurinko ihanasti paistelee ikkunasta sisään. Ehkä ois munki jo aika lähtä liikkeelle.. Ihanaa keskiviikkopäivää kaikille, pus!
Love, Heidi

8 kommenttia:

 1. tää on niin ihana blogi! tuun aina hyvälle tuulelle :>

  VastaaPoista
 2. TE OOTTE MOLEMMAT NIIN IHANIA en melkeen kestä!!!!!!!! ihanaa blistexpäivää heidille ja awardseja teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Mä en nyt muista kumpi teistä opiskeli luokanopettajaks (Mari..?) mutta voisiko se joka sitä opiskelee vastata vähän näihin kysymyksiin: Mitkä YO-kokeet kirjoitit ja mitä sait tulokseksi? Kuinka paljon luit VAKAVA-kokeeseen, miltä koe tuntui? Ja millaista opiskelu on tähän asti ollut? :-) Olisi tosi huippua kuulla, kun itelläkin vähän samanlaiset suunnitelmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää :-) siistiä että on tollaset suunnitelmat, voin ainaki ite suositella! Kirjoitin sellaset keskiverto paperit eli lähinnä C ja M. Englannin, matikan, uskonnon, äikän ja psykan. VAKAVA- aineiston luin kerran huolella läpi. Kannattaa opiskella se tarkasti, ku ne kysymykset voi olla tosi soveltavia..Lisäks sitte tein netissä niitä harjotuskokeita. Tosin tänä vuonna niistä taitaa tulla maksullisia :S Mutta siis on ollu huippua ja tosi monipuolista. Voimisteluesityksistä ärsyttäviin tentteihin :P Tulipa kilometri kommentti, muttaa nii tuu sitte kertoon miten kävi :)

   Poista
 4. Tiiättekö yhtään mistä tollasta kuvioteippii saa? :)

  VastaaPoista