tiistai 19. marraskuuta 2013

Helsinkitrippii ja vadelmatrippii

H&M: Jatketaanpas vähän eteenpäin tätä Helsinki-tripin kertomista. Heidin Blistex-päivän päätteeks Mari siis liitty seuraan ja launataina oli vuorossa Indiedaysin Inspiration Bloggers day. Kaikki blogit on niin maailman pullollaan siitä postauksia, ettei mennä ihan hullusti yksityiskohtiin. Mutta jotain omia kokemuksia vois sanoa: kokonaisuudessaan oli tosi siisti ja mielenkiintonen juttu! Päivään sisälty blogituntia ja erilaisten yritysten pisteiden tutkiskelua. Mukana oli mm. Kalevala ja Olympus jajajaaaa kaikkee. Välillä meihin iski sellanen pieni ärsytys sitä kohtaan, miten bloggaaminen voi välillä olla vähän joskus pinnallista ja materialistista. Nautittiin kuitenki, koska ilmapiiri oli oikeen mukava ja oli hauska bongailla sieltä ihmisjoukosta tutun näköisiä bloggaajia. 

6008 bloggers day 5977 5952 5987 bloggers day.

Kunnon virne joka kuvassa :-D Oltiin vissiin ihan tyytyväisiä. Ainaki keskustan täydelliset joulukuuset rumilla jalustoilla oli niin ihanan tunnelmallisia.

Oli niin siistiä, ku ne vierailevat tähdetki eli Andreas WijkAngelica Blick ja Sandra Hagelstam oli mukana päivällä ja sitte illalla vielä awardseissa. Meille kummallekkaan kaks ekaa ei ollu kovin tuttuja entuudestaan, tai siis ei olla aktiivisesti seurattu niiden blogeja, mutta ihana Sandra oli siistiä nähä. Sandran 5 inch and up -blogi on ollu jo kauan lempiblogien listalla! Ja nyt kun ton jälkeen ollaan luettu Andreasin ja Angelicanki blogia, niin voi kuinka ne onkaan ihastuttaviaaaaa. Tulis vielä toinen mahollisuus niin uskaltautuis ehkä juttusille :-P Tyhmät ujot me. 

Kolme postausta päivässä. Taitaa olla ennätys. Hyvää yötä <3
XMARI&HEIDIX


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti