lauantai 5. lokakuuta 2013

Tuparitunnelmia

H&M: Nyt on tuparit pidetty ja oli onnistunut ilta kyllä eilen. Oli ihanaa, ku niin moni pääs paikalle! Yllätyttii vähä ku saatiin niin paljo kaikkia kauniita lahjoja! Kaikki ei näy näissä kuvissa, mutta kiitos ihanat! On meillä kivoja kavereita :-) 

02 33

Oli nii kiva laitella ja leipoo ja järjestellä! Oltii edellisenä iltana ihan dead ku siivottiin ja leivottiin ja naurettii iha hulluna meijän pienelle leipomis-äksidentille :-D Meijän pullataikina vähän niinku kind of kaatu vesialtaaseen ja sitte naurunpuuskassa googlattiin "pullataikina pilalla". Sitte naurettiin viis kertaa enemmän ku luettiin se ekana tullu hakutulos. Joku tyyppi harmitteli ku oli lukenu jostain että pullataikina kohoaa paremmin lämpimässä vedessä, ja sitte ihmetteli miks se meni sellaseks vesimössöksi: "Sain pullataikinan valmiiksi ja lisäsin keittiön lavuaariin vettä ja laitoin taikinan sinne. En mä ollu kuullu enkä tullu edes ajatelleeksi et se pitäis siinä kulhossa sinne veteen laittaa". Pliiiis :-DD

Onneks me sentään saatiin pullataikina pelastettua. Tuli oikein nameja dallaspullia ja kaikki muutki onnistu ja näytti kyllä ihan hyvin uppoavan vieraisiin :-) 

IMG
Hiljattain päivitetty
Tuparitg

Nyt me lähtään ajeleen kylään Marin siskolle, ihanaa lauantaita :-)
XMARIXHEIDIX

4 kommenttia:

 1. Voihan pulla! :DD Luettiin tää just ennen elokuvan alkua ja koko teatteri raiku, ku naurettiin uusavuttomalle pullanleipojalle, hahahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D huippu :D meilläki varmaan naapurit heräsi ku hekotettiin :D

   Poista
 2. :DDD ahaha, tuosta sai kyllä aika hyvät naurut!!

  Ja teirän tarjoilut näyttää älyttömän hyviltä, varsinkin noi vaahtokarkit omnom♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) oli kyllä aika nameja nuo vaahtokarkit <3

   Poista