torstai 24. lokakuuta 2013

Sleepover


M: Moii! Eilen oli huippu ilta, ku Heidin pikkusisko tuli tänne meille sleepoverille. Tehtiin kaikkea kovin asiaankuuluvaa kuten kasvonaamiot, kurkut tietenki vielä silmille! Christina Aguileran Beutiful oli illan teemabiisi. Koukutettiin myös Linnea Gilmoren Tyttöihin ;-) Kukapa niitä voiskaan vastustaa..? Tunnettiin ittemme vähä Roryksi ja Lorelaiksi, koska vanukkaita ja poppareita uppos... Nyt tuolla on sellanen ilma, etten kyllä astu jalallakaan ulos. Paitsi hups astuin jo ja kastuin. Käytiin Heidin kaa Stradassa syömässä patongit haaveillen yhteisen kahvilan perustamisesta.

prettyworld
marinkuvatässäon
KUVA:TIIA HAAPALA
2013-10-24
1/ Paras kämppis 2/Aamu muuttuu paremmaks, ku ikkunan näkymä onki tollanen! Eipä näytä tolta enään. 3/ Näissä housuissa on enemmän reikää ku farkkua :-D 4/ Amppista <3

imjust 2013-10-027

Tässä mun uusin löytö. Näyttää ehkä vähän saunatakilta tai jotain, mutta I love it. Nyt pitäis hetkeksi edes syventyä koulujuttuihin. WHAT IS MOTIVATION AND WHERE CAN I BUY IT?

XOXO MARI

2 kommenttia:

  1. Ah voi nyt mä sain tän kommentoinnin taas toimimaan! Toi on just kiva neuletakki ja oikeesti jos perustaisitte kahvilan niin siitä tulis ehkä ihanin ikinä :-----)))

    VastaaPoista