torstai 17. lokakuuta 2013

She is not me

H: Heipä hei ja torstai-iltaa. Tulin tossa ihan vasta eli kuudelta luennolta, ja mun pää oli täynnä ajatuksia ja teki mieli kirjottaa, mutta unohdin jo puolet niistä ajatuksista. Eikä mulla oikeesti mitään järkevää sanottavaa oo, että skipatkaa suosiolla jos ei vois vähempää kiinnostaa :-D

♥ Mulla alko tänään syysloma! Tai siis oikeestihan se on joku tuhannen perioditauko, mutta kyllä mää sitä voin ehkä lomaksi just ja just kutsua. Ennen syyslomaa on jotenki oottanu hullun kauan ja siihen on ollu hirveen pitkä aika koko ajan, mutta nyt se yhtäkkiä jo onki, enkä oo kaivannu sitä yhtään. Koko syksy on ollu niin täynnä koko ajan kaikkee uutta, ja arkikin on tuntunu maailman mukavimmalta, että en oo edes ehtiny aatella mitään lomaa tai aatellu olevani sen tarpeessa. Mutta: tänään kun pyöräilin nenä jäässä yliopistolta pois, nii meinasin alkaa itkeen ku tajusin että LOMA. Yhtäkkiä siinä hetkessä huomasin, että olin ihan tajuttoman väsyny ja niin helpottunu siitä, että kohta saan hetken vähän hengähtää ja olla. 

Tallennetut kuvat9

♥ Lähen kohta täältä meiltä ihan kohta kotikotiin eka kertaa yöksi sen jälkeen, ku muutin tänne meijän kämppään! Ihan hassua, ei mulla oo kyllä sinne ikävä ollu, mutta nyt tuntuu että maailman paras asia mennä sinne kotiin. (Ehkä muutenki oon vaan jossain ihme herkässä mielentilassa ku kaikki on nii hassusti :-D) Ja ehkä se on just mitä tarvin, mennä kotiin nukkuun ja syömään kaikkee mitä vaan löydän, haha. En mää siellä kyllä kauheen kauan ehdi olla, koska huomenna lähen jo viikonlopus gospelleirille Kalajoelle. Ootan sitäki jo, ihana päästä taas lauleskeleen :-D Mutta ootan jo niin sitäki että se leiri ois ohi ja saisin viettää ihan kokonaisen päivän vaan jossain yökkärissä ja villasukissa ja maata sohvalla ja juua kahvia.

♥ Ootan myös marraskuuta. Jos vain voittaisin tossa kilpailussa, ja pääsisin Helsinkiin viikonlopuks, ois ihaninta ja pääsis hetkeksi samalla pois täältä Oulusta ja tutuista maisemista. Ja paljo muutaki ihanaa tiedossa. Ja joulun odotus on parasta, menispä aika pikkusen nopeempaa. Ollaan kuunneltu jo yks joululaulu, mutta vaan yks!! Älkää kertoko äitille. Uskaltaiskohan kohta jo tehdä torttuja..?

Filmirulla6

♥ Tänään satoi lunta! Anteeksi, kun ootte kuullu sen varmaan jo miljoona kertaa, mutta mua ei kiinnosta. Lumi on ihanin asia, jos kesää ei lasketa. Ei oo oikeesti varmaa mitään kauniimpaa ku sellanen hidas rauhallinen leijaileva lumisade. Niin se vaan kummasti tänään piristi ja hymyilytti vaikka mikään muu ei oikeen siinä onnistunu. Eikä se haittaa että sitä ei nyt just enää maassa ookkaan, kyllähän sitä kohta nimittäin taas on ja ihan tarpeeks kauan..

Ehkäpä tää kirjottaminen nyt riittää, kun pitäis ehtiä pakatakin ennen ku iskä tulee hakemaan! Mää varmaan ehin tänne vasta seuraavan kerran sen gospelleirin jälkeen, joten ihania lomapäiviä kaikille, niille joiden loma vetelee viimeisiään ja niille jotka sitä nyt alottelee! Pusipus :3

Love, Heidi

8 kommenttia:

 1. ihanat nuo teiän pöytätabletit! <3 mistä tuommosia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) ne on pentikiltä, ja on kyllä ollu ihan superhyvät ja kätevät!

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä lumisateen kauneudesta! Voisin tuijottaa ikkunasta lumisadetta ikuisuuden, tai vielä parempaa, maata maassa ja tuijotella taivasta, ah. Se on lemppariasioita elämässä :--)

  VastaaPoista