maanantai 14. lokakuuta 2013

Haapavedellä ♥

H: Takana aivan älyttömän kiva viikonloppu taas! Oltiin meijän kuoron kans Haapavedellä treenaamassa ja vähä esiintymässä kans, ja pitämässä ennen kaikkea hauskaa. Se leirikeskus missä oltii oli aivan superkivalla paikalla, ja ulkona oli koko ajan aiva ihana syksynen ilma :-) Laulamisen lisäks me myös vähä leikittiin, saunottii, ihailtiin tähtitaivasta yöllä, naurettiin, pelattiin Magic Pianoa (tai mää pelasin) ja nukuttiin ihan tosi vähän ku juteltii aina myöhään yöhön. Mutta antaapa kuvien puhua puolestaan!

4634 4722 4732
4662 4649
Haapaveden kuoroleiri
4867 4845 4986

Sunnuntaina esiinnyttiin messussa Haapaveden kirkossa ja lähetysjuhlassa! Meille meinas käyä Pauliinan kans vähä hassusti, ku lähettiin siinä yhdessä välissä vaan pihalle vähä ottaan kuvia, kun siellä oli niin paljo ihania vaahteranlehtiä ja sitte ei melkee enää ehitty laulamaan hups.... :-D Onneks kuitenki ne ootti meitä.. Kiitos kuorokamut ihanasta viikonlopusta<3

Love, Heidi

Ps. Viikonlopun aikana ku mää olin pois niin mun ihanimmat kaverit ikinä otti näköjään oikeen elämäntehtäväkseen kerätä mulle ääniä tossa skabassa. Että kiitos vaan teillekki murut<3 Täältä pääsee tsekkaan tilanteen ja äänestämään!

4 kommenttia:

  1. Ai että on hienoja Antin ottamia kuvia <3 _ <3

    VastaaPoista
  2. Mielettömän kaunis tuo Pauliinan kuva. Oot sää kyllä hyvä kuvaaja ja kaunis Pauliina!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos!! Pauliina on kyllä niin kaunis kuvattava :-)

    VastaaPoista