torstai 10. lokakuuta 2013

!!! APUA KÄÄKS !!!

"Onneksi olkoon! Olet yksi niistä 20 henkilöstä, jotka Huulimalli Haussa -kilpailun ammattituomaristo valitsi finaaliäänestykseen noin 1000 hakijan joukosta. Hurmasit meidät kovatasoisessa kilpailussa ja voit olla syystäkin ylpeä."

H: ANTEEKSI KUINKA? Tulin just yliopistolle, ja tollanen viesti mua odotteli sähköpostissa! Äääää superhassua en kestä :-D Osallistuin tuohon kilpailuun siis joskus aikasemmin, ja ajattelin että en täälläkään jaksa niitä ääniä pyydellä ku vasta sitten jos finaaliäänestykseen pääsee, joka oli siis todellakin niin epätodennäköstä ku vaan voi. Mutta niinhän siinä kävi, hupsista ei ollu ihan ees tarkotus. 

Blistex (Suomi) - Google Chrome 10.10.2013 130520.bmp

ÄÄNESTÄ (click)
VOTE (click)

 Nyt siis viisi voittajaa valitaan vain yleisön äänten perusteella, joten pyydän siis teiltä hieman apua. Haluaisin todellakin päästä niiden viiden ihmisen joukkoon, jotka pääsevät kuvauksiin marraskuussa! Joten jos vain voisitte äänestää mua ja käskee kaveriaki äänestämään tai ehkä jopa jakaakin mun ton äänestysjutun facebookissa, niin mää tykkäisin teistä ihan hulluna :-)) Ei todellakaan sillä ettenkö jo tykkäis ihan hirveesti. Mutta pieni tällainen ystävänpalvelus vain, ette tiiä kuin paljo se merkitsis mulle!

Kiitos rakkaat ja pus, palaillaan pian :3


Love, Heidi

9 kommenttia:

 1. Vau miten siistiä!! Meen heti äänestämään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jee!! :-) ja nii on siistiä mutta liian jännää yyy!

   Poista
 2. vähä siistiä! :D onnea! :3

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit kuvat susta! Vai mitä mieltä muut on? Kävin jo äänestämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, tuplakiitos :-) jokainen ääni on ihan supertärkee nyt!

   Poista
 4. MIKSI MIE EN VOI ÄÄNESTÄÄ? :-( Yhyy, tämä menee aina vain sille Blistexin sivulle ja en löyä misthään, mistä pääsisin äänestähmään! Voiko tyyhliin vain suomalaiset äänestää, olen suomalainen, vaikka olenki Australian verkossa!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti, voi eiii! :-( en mää oikeein tiiä että voiko vaan suomalaiset äänestää hmmmm.... mutta tiiän että oot ainaki hengessä mukana haha :-D haleja sinne australiaaan<3

   Poista