tiistai 15. lokakuuta 2013

Aivan rakkaita kaikki

M: Parasta, ku oon saanu niin ihania ihmisiä nähä viimeaikoina. Ida tuli Helsingistä tosiaan perjantaina. Illalla juteltiin myöhään eikä saatu nukuttua, koska aina hyvien öiden jälkeen tuli mieleen juttuja, aina vain lisää. Aamulla hömpöteltiin kaikkia tyttöjenjuttuja, mikä Idan kaa on aina huippua! Tottakai käytiin myös ottaan kuvia, joita ehkä näätteki myöhemin :-) Viikonloppuun kuului myös Sing Staria, X- Factoria, tuoretta leipsua, tortilloita, joita söin vielä tänäänki :-D Sakkeki oli viikonlopun lomilla, joten onnistuneen viikonlopun ainekset oli kaikki kasassa. Tänään sitten sain vuorostaan pikkuveli-Pauluksen tänne meille. Niin kivaaaa päästä viettään vähän sisaruslaatuaikaa, ku ei tuota kouluakaan ihan liikaa oo tällä viikolla. Sain jo vähän vaikutteita pukeutumistyyliini, heti ku tuo jäbä astu ovesta sisään. Oli pakko varastaa sen supercool lippis....

Hiljattain päivitetty hb

Meillä on siellä harjottelussa päivät tosi lyhyitä, eikä meille aivan älyttömästi anneta mitään vastuuta. Siltiki huomaa, että ku pääsee kotiin päivän jälkeen niin ei kykene ihan heti mihinkään. Väsy ottaa vaan vallan.. Uudet jutut yleensäkki on vähän sellasia. Oon siis ollu vähä normaalia enemmän väsyny eli pahalla tuulella ja mielellä niinku vaikka eilen. Sitte vaan otan heti tehoaseet käyttöön! Gilmoren tytöt, pitsanteko yömyöhään, rauhottava musiikki, Sakelle soitto, asioiden suunnittelu ja listojen tekeminen. Nää kaikki auttaa mulla sekunissa. Plus yritän nukkua yheksän tunnin öitä, koska just nyt tiän että tarvin sitä. 

imnot

Eli siis harjottelun loppumista odotellessa ja pikkuveljen seurasta nauttiessa menee tämä viikko! :-P Ja tietenki ensilunta oottaessa! Heidi kerto, että tänään oli tullu ehkä viis lumihiutaletta. Ja se ei soittanu mulle, että kattoa ikkunasta!!!
Joujou. See you later! XOXOMARI

2 kommenttia: