torstai 12. syyskuuta 2013

TÄLTÄ NÄYTTI TÄMÄ PÄIVÄ

MARI: 
Päivän piristys: Heidi toi mulle kaupasta suklaapatukan nam.
Päivän masistelut: Söin koulussa hernekeittoa ja se maistu ihan niinku ei millekkään ja olin pettynyt, yhyy.. Myös se masentaa, että mun yskälle ei näy loppua ja joudun taas skippailemaan niitä liikkatunteja enkä halua mennä korvaamaan niitä, mutta pakko.
Päivän biisi: And we gonna let it BURNBURNBURN we gonna let it BURNBRUBRBURN gonna let it BURNBURNBURN we gonna let it BURNBRUBRBURN 
Päivän asu: Siis aamulla oli nii löysä olo, että oli pakko laittaa lökärit ja college. Tuo paita on Ginasta, siellä oli yhtenä päivänä kaikki collegepuserot 4,95e, wihii. 
Päivän idea: Pakko käydä lähipäivinä kahvilassa istumassa ajan kanssa. Rakastan kahviloita, mutten oo käyny sataan vuoteen!
Päivän ruoka: Se hernekeitto, haha eivaa. Ihanin ruoka oli ite leipäkoneella mestaroitu leipä, josta taiottiin tollaset maittavaiset kolmioleivät.
Päivän uutinen: oli....että.... ööö...hh.. ku mulle soitti joku remonttireiska, että meidän kämppään on kuulemma tilattu jotain remonttireiskoja ja sitten se kysy, että onko liian aikasin, jos hän tulee 07:30 perjantaiaamuna.
Päivän vitsi: Se, kun mää vastasin tälle remonttireiskalle, että "ei oo liian aikasin:))!!!"
Päivän noloin hetki: Kuvien ottaminen julkisella paikalla on aina yhtä ihanaa.
Päivän teko: Neuvoin kiltisti englanniksi jotain ulkomaalaista heppua, kun hän oli hieman eksyksissä. Tosin ku oltiin monta minuuttia siinä jo juteltu niin se kysyy sen kaiken jälkeen "do you speak english?" Öööööö..? Kiitti vaa..

keephoding on trolo ajokortti

HEIDI:
Päivän piristys: Talsin puol kuus luennolta kotiin vessahätäisenä, nälkäisenä ja väsyneenä. Kotioven avatessa tuoksu ruoka ja puhdas koti. Mari oli siivonnu, imuroinu, käyny kaupassa ja tehny ruokaa 
Päivän masistelut: Mulla oli maailman isoin ahdistus koko päivää kohtaan! Psyykkasin itteeni koko aamun ennen kouluun lähtöä. Päätin että jos tästä päivästä selviän nii selviän mistä vaan :-D Ja kunnialla selvittiin! Paitsi kirjallisuushistorian luennolla: "Tällä kurssilla tehdään paljon ryhmätöitä" "RYHMÄTÖITÄ kuulitteko" "ryhmätöitä" "ryhmätöitä" "ryhMÄtöITÄ" "ryhmätöitä".....onks ihan pakko?
Päivän biisi: Koko päivän soinu päässä ylläripylläri Selenan Come & Get It.
Päivän look: Ahdistavan päivän persucombo oli päällä tänään! Lempihousut ja mukava raitavillapaita, että ei ois yhtään vaikea olla. Ja huulipunaa ettei liian tylsäks menis :-D
Päivän idea: Käyä ostaan irtokarkkeja koska viikonloppu<33
Päivän ruoka: Koulussa oli oikein hyvää hernekeittoa ja mari kävi hakeen mulle pannukakkuakin kun en ite uskaltanu. 
Päivän uutinen: Kärpilla on huomenna eka peli.
Päivän vitsi: En muista, mutta yks meidän opettajista on oikeesti hauska. Kerto monta vitsiä ja nauroin.
Päivän noloin hetki: No eipä kyllä ollu mitään hirveän noloa, mutta otettiin me kuvia siinä tiellä missä asuu varmaan kaikki opiskelukaverit. Ne varmasti kurkki ikkunoista.
Päivän teko: Se vaan että selvisin tästä päivästä! Oon paras!
Päivän ajatus: What does the fox say?

aamoro 2835

Haha näköjään vähän erimielisyyksiä hernekeiton suhteen
XMARI&HEIDIX

6 kommenttia:

 1. Teiän blogi on yks parhaita mitä tiiän!

  VastaaPoista
 2. haha niin huippu!:D mitä toi tarkottaa toi mitä heidi laitto tolleen 3viivaa päällekkäi? Oon vissii vähä urpo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiskohan se tuo sydän, joka ehkä näkyy sulle jotenki hassusti? :D en ainakaan tahallaan oo mitään kolmea viivaa laittanu hahah!

   Poista
 3. Aivan loistava postaus! ;D Tällasia lisää! Ja hei, jos postausideoita toivotte niin tehkää sellaiset unelma-postaukset, missä jollain tapaa kerrotte teidän unelmista! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! :-D ja hei hyvä idea, voitais kyllä totetuttaa tommonen! :-)

   Poista