torstai 19. syyskuuta 2013

Saisinko vain nukkua

H&M: Huomenta, Heidi tässä hei. Mari lähti just yliopistolle niin määpäs hoidan tämän kirjottamisen nyt! Oli tarkoitus julkasta nämä kuvat jo eilen, mutta taisteltiin tän postauksen kanssa joku pari tuntia ja tultiin vaan pahalle tuulelle ku ei näyttäny mikään kivalta, niin päätettiin suosiolla jättää tähän päivään viimeinen silaus eli kirjottaminen :-D

Arki on alkanut rullaamaan, viikonpäivät menee ihan hullun nopeeta ja kohta ollaanki jo taas viikonlopussa. Enää ei jännitä tai ahdista lähtä yliopistolle, paitsi kyllä joskus iha vähä silti jännittää. Mutta mikä tärkeintä, useimmilla luennoilla tajuan kattoo kelloa vasta just ennen luennon loppua! Love love love, parasta vihdoinki opiskella jotain mikä on nii mielenkiintosta ettei ehdi kattoo kelloa koska haluaa saada kaiken siistin tiedon päähän mitä vaan voi saada.

2013-09-183359
jjjMG_3409
43 2013 jjIMG_3548 qIMkG_3507 3374

Mun pitäis alkaa tekeen jotain ruokaa itelle nyt ennen ku kupsahdan kumoon! Mulla ei oikeasti ole mitään muuta asiaa, haluaisin kovin sanoa jotain hassua mutta en nyt osaa. Joten kivaa torstaita! Pus murut :3

Ainiin ja ps. kuvissa mun kaks uusinta ostosta, ihanaakin ihanampi paita ja lämmin huivi Ginasta! Marikin osti tuon ihanaisen tähtihuivin ja muutaman muun jutun :-)

Love, Heidi (ja Mari)

4 kommenttia:

 1. Olin jo jättämättä kommentin ku tuntu tyhmältä kommentoija tämmöstä, mut sit aattelin et kui kiva on saaha mitä vaa kommenttia nii tulinki kommentoimaan, haha :D Iha sairaan hieno toi kuva missä Heidi tossa koivujen kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitos!! sekä kommentista (nii onki parasta saada niitä) että kohteliaisuudesta ;-)

   Poista
 2. mistä on tuo marin rakkaustähti huivi??:) yrittäny ettiä moista mut ei tunnu löytyvän :O

  VastaaPoista