perjantai 13. syyskuuta 2013

Hetken maailma on tässä

Katkelma päiväkirjasta, perjantaiaamu klo 07:30

"Nyt iso R on täällä eli Reiska remonttimies! Hän on ystävämme. (ei oikeesti) Saadaan hieno uusi paneeli, mutta se kyllä pohti, että ei tollasia oo missään enää, mitä tuohon tarvis laittaa...hmmm jännityksellä katselemme tätä trilleriä!!!! Just nannaa herätä ajoissa<3" 
-Mari-

"JOO ETTÄ HUOMENTA VAAN. Silmät ristissä täällä x__x Iso R otti meijän keittiöihmelistan veke ja lähti pois sen kanssa, hmmm. Toivis se tulee takaskin. Aattelin aamulla ku mun oli PAKKO nousta sängystä ylös ja vaihtaa vaatteet ennen ku reiskarakas tuli eli 07:15, nii mietin että miks kouluaamuina on NIIN ylitsepääsemättömän vaikee nousta vaikka sillonki on yhtä pakko ku nyt. Kai. Paitsi akateeminen vapaus hehheh. Trolo. Väsyttää ihan sikkenä, millonhas se aikoo tulla takas...tyhmeli."
-Heidi-

Tämän jälkeen nukahdettiin maittavaan uneeen. "Mitä jos me ei herätä, ku reiskarakas tulee takas?" "No nukutaan tämmöstä kevyttä unta" Jep tosi kevyttä. Onneks herättiin kuitenki, ku reiska palasi listansa kanssa kymmeneltä. Nyt meillä on hieno uus lista. Kiitti Repe.

syksy
little
gggg syksy-001
4

Päätettiin muutes lopettaa tää blogi, jos siihen kuvapostaukseen ei tuu saman verran kommentteja, ku sillä postauksella on katselukertoja. Eikä jousteta tästä. :)))))))) Eli vastuu on teidän kaikkien harteilla siitä lähtien ku klikkasitte itsenne tänne muahahhahahhaaaaaaaa. NO okei teitä on ehkä turha yrittää huijata kaiken tän huijailun jälkeen. Ollaan varmaan menetetty teidän luottamus jo aikaa sitten xd Mutta jos nyt puhutaan ihan tosissaan nii me ei voida toteuttaa sitä postausta ilman ideoita :) Tästä pääsee postaukseen ja kommentoimaan.

Heidi on kohta lähössä pyöräilemään keskustaan ja syömään hyvin. Marilla on edessä ah niin ihana matikantunti. Pitäkää kiva perjantai ja nauttikaa ihanasta syksystä ja väreistä!


XMARI&HEIDIX

5 kommenttia:

 1. hui säikähin että oikeesti lopetatte tän yliuuuberparhaan blogin! :0 onneks ette :*
  meen nyt kuitenkin kommentoimaan siihen postaukseen ettei teille tulis mieleenkään lopettaa :D ja ihania kuvia muuten, ootte kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei onneks ihan olla poistamassa :)) mutta aww kiittii, ootpa sulonen :3

   Poista
 2. Aivan mieletön tunnelma nuissa kuvissa! Tuo aurinko tulee tuohon niin ihanasti! Millä kameroille kuvaatte? ihana blogi ja odotan kovasti tarkempaa asuntopostausta :)

  http://palapelinkokoamista-enni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!:) kuvataan Heidin Canon 500Dllä. Jee, eiköhän niitäki tuu! :D

   Poista
 3. Mari, nyt on kyllä ehkä ihanin kuva sinusta ikinä, lemppari. tuo lettikuva auringon säteet tunkeutuu takaa. IHANA.

  VastaaPoista