lauantai 10. elokuuta 2013

We gonna let it burn burn burn burn


H: Tääl mä kuuntelen koko ajan repeatillä tota laulua, en kestä ku on niin sairaan hyvä! Mutta huomenta waan! Eilen oli kivsu päivä ku Mari tuli käymään illalla aika pikaisesti ja toi vähän omaisuuttaan jo tänne, ja täältä ne sitte kohta päästään siirtään sinne kämppään. Myös meidän aivan rakas pikkuvauva telkkarikin pääsi turvallisesti autossa perille tänne asti, onneks turvavyöt suojeli sitä vaarallisella ajomatkalla. 

Eilen porukat tuli kotiin kesälomareissulta ja sain tuliaisia jee! Yks niistä näkyyki näissä allaolevissa kuvissa, tollanen collegetoppijuttu, miksi lie sitä kutsutaan. Sanoisinko että pure love, kyllä Iiris osaa. Jalassa H&Mn punaiset housut ja päässä Antilta lainattu snäbäri.

1605 1411 1633 123
1632 1403 1617

Ruokakuvat on yhdeltä viimeviikkoiselta kesäillalta, ku tehtiin tyttöjen kaa parhaita pitaleipiä ja jälkkäriksi syötiin mutakakkua kynttilän valossa. Superhyvää. Ja syksy on niin jo täällä, illat on ihanan pimeitä ja ilma tuoksuu syksylle. Ihan hauskaa vaihteeks :-) Nyt mää lähen mummolaan syömään ja viettään viimesiä perheen yhteisiä lomapäiviä! Kivaa lauantaita jokaiselle, pus!

LOVE, HEIDI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti