keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lupauksia syksylle

M: Nyt taas ku syksy tulee (kyllä se tulee, ellei ole jo) inspiroituu kaikenlaiseen, mitä kesällä ei oo ehtiny ajattelemaankaan.

♥ Mietitäänpäs vaikka urheilupuolta :-D Oon käyny kesällä tasan nolla kertaa lenkillä. Urheilut on jääny siihen pariin tenniksen peluuseen. Joka muuten on niiin hauskaa!! Mutta nyt syksyn ja arjen tullessa ois ihana, ku sais vähän kiinni tästä urheilupuolestaki! Heidi, ooks messissä? :-D Vähintään sen pitäis motivoida, että asutaan oikeasti sitten urheiluhallisysteemin vieressä.

tææææææ

♥ Toinen asia mihin lupaan ittelleni kiinnittää huomiota on turha tavara! En halua ostaa mitään ylimäärästä ja sen lisäksi vanhat jutut, mitä en tarvi aion viedä kirpparille. HUOM! Jos en oikeesti oo käyttäny jotain vaatetta puoleen vuoteen en tule käyttämään sitä jatkossakaan. Tää on jotenkin niin vaikea sisäistää. "Kuitenki tarvin tätä vielä joskus" Ei, Mari, et tarvi.

paulus

♥ Vaikka mulla tuleeki olemaan opiskelijabudjetti niin yritän tehä maailman monipuolista ja terveellistä ruokaa, enkä saa laiskistua sen asian suhteen. Tää kesä oliki lopulta aika kiireinen ja tuliki vedettyä banaaneja ja makaroonia vähä liikaa. Ei sillä, banaanit on hyviä, kuhan ei söis pelkästään niitä.. Tähän tulee muutos!! Projekti alkaa jo tänään, kun sukellan tuonne metsään mustikkasankon kanssa ja kuskaan ne Ouluun pakastimeen.

jojo

♥ En oo ikinä kattonu jaksoakaan Sinkkuelämää enkä yhtään leffaa ja nyt ollaan Heidin kanssa päätetty, että ku päästään asettumaan, niin meidän uusi rentoutumiskeino on alkaa kattoon sitä syksyn sateisina iltoina. Haha! Tän lupauksen toteutuminen ei tuu oleen ongelma.

aaaa

♥ Pese meikit kasvoilta joka ilta.
♥ Älä riko puhelinta.
Ota kuvia, ota kuvia ota kuvia. Ikuista ihanat hetket.
♥ ENJOY LIFE!

Marimalli2

Yhden lupauksen haluun tehä myös tälle illalle. En oo käyny kertaakaan uimassa meijän pienessä koti-lammessa tänä kesänä. Se on suuri vääryys.. Muutenkin ku oon tänä kesänä uinu ihan kohtuuttoman vähän. Eli - käy uimassa tänään!
XOXO MARI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti