perjantai 9. elokuuta 2013

Good news! Part 2

H: Pakko purkaa niinku heti tällä sekunnilla!! Kävin tuossa äskön hakemassa postin ja voitteko kuvitella mitä siellä laskujen ja sanomalehtien seassa oli?! HYVÄKSYMISKIRJE OULUN YLIOPISTOSTA. Tiesin kyllä, että tulin viidennelle varasijalle siinä suomen kielessä mitä hain opiskelemaan. Tiesin senki, että viidenneltä varasijalta saattais ihan hyvin päästä vielä opiskeleen. Mutta sitä en tienny että voin saada sen opiskelupaikan vaikka en oo ilmottanu sinne mitään että jonotan sitä paikkaa tai jotain. LOL naurattaa.

8898
8740
8917

Olin jo ihan valmistautunu pitämään välivuoden opiskeluista tänä vuonna. Otin pienoisen riskin, ku lupauduin asumaan Marin kans siinä kaksiossa, ku mulla ei ollu edes vielä töitä eikä mitään hajua mitä teen koko vuonna. Mutta ois silti tuntunu ihan idiootilta olla allekirjoittamatta sitä vuokrasopimusta, kun semmonen niin meille tehty kämppä tupsahti yllättävän helposti meidän nenän eteen. Näinä parina viikkona en sitten ookkaan muuta tehny, ku kirjotelly työhakemuksia eri paikkoihin, ja toivonu että saisin jostain töitä. Tänä aamunakin vielä lähettetin työhakemuksia, mutta sitte lähin hakeen postia ja postilaatikolla yhtäkkiä huomaan sen ison valkosen kirjekuoren Oulun Yliopistosta. En ees uskonu siinä vaiheessa että se oikeesti vois olla joku hyväksymiskirje, mutta sen avattuani olin vaan että WHAT. Enhän ees tienny jonottavani mitään paikkaa..

No aika siistiä varmaan sanomattakin. Mää oon ainakin ihan superhappy, koska nyt mulla on kiva opiskelupaikka, (saan opiskella suomeksi<3), kiva kämppä ja maailman kivoin kämppis. Ja muutama muukin kiva juttu. En voi vieläkään ymmärtää, että mun ja Marin viiden vuoden ystävyyden ja eri paikkakunnilla asumisen jälkeen, asutaan kohta yhessä ja ollaan nyt kaiken lisäksi vielä samassa koulussa. Kuulostaa nii parhaalta ettei se varmaan oikeesti oo ees totta.

lyhty
8894
8998

Oikeesti kirjotin tän postauksen joskus puoltoista kuukautta sitten, mutta en ikinä julkassu ku ei oikeen siltä tuntunu silloin. Ihan hyvä vaan, koska nyt ainut lause minkä jätän tähän niistä mun vanhan postauksen teksteistä on tää: "Ja kyllähän kaikki menee loppujen lopuks kuitenkin niin ku on tarkoitettu :-)". Koska aika totta.

Love, Heidi

12 kommenttia:

 1. Vau, ONNEA heidi! Olen myös niin ilonen teän kämppiksyydestä! Ja ihania kuvia, olet niin kaunis ja luova :)

  VastaaPoista
 2. jeee paljon onnee!! :) ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. HUIPPUA! Onnea hurjana! Ja voi, mie tulen käyhmään teän ihanassa kämpässä :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!! Ja joo niin tulet, parasta nähä pitkästä aikaa! <3

   Poista
 4. Mahtavaa! :) Hirmusesti onnea!♥

  VastaaPoista
 5. jee heidi <3 huippua että tuut yliopistolle :-) ja kyläillään sitte ku mullaki on kämppä kohta!:)

  VastaaPoista
 6. Mitääää siistiä jee onnea!<3 :)

  VastaaPoista