lauantai 31. elokuuta 2013

Finally here

H&M: Onpa ollu kunnon hulinaviikko tää viikko. Marilla alko koulu ja tiistaina saatiin kämpän avaimet vihdoin ja viimein. Viikon varrella ollaan raahattu sohvia, sänkyjä, ruokapöytiä, koottu hyllyä, ripustettu verhoja ja puisteltu mattoja ja ties mitä. Huomattu myös, että meidän kämpässä on DISKOSUIHKU! Se suihkuosa on samalla joku ihme lamppu ja aina ku tulee kylmää vettä, se valo on sininen ja kuumalla sitten punanen :-DDD Haavereilta ja vastoinkäymisiltäkään ei olla vältytty. Kerran ollaan jo lukittu ittemme ulos avaimet ja kännykät sisällä, kengistä puhumattakaan. Oli siinä vähän hommaa lähtä tonne kaduille hyppiin sellasessa varustuksessa ja pyyteleen kännykkää lainaan. Onneks kohalle sattu kiltti mies, joka oli juuri yks päivä itekki tehny saman tempun. Ymmärsi vissiin hätämme ja saatiin soitettua sen miehen kännykällä talkkarille, joka kävi aukasemassa meille ovet. Nyt ollaan oltu yltiötarkkoja ton oven kanssa :-D Heidi myös teki reiän jalkaan muuttokuormaa kantaessa, ku hylly tippu jalkapöydälle, AU. Just ku oltiin innostuttu lenkkeilystä ;-) 

2122
2070 2013-08-30f 2076

Kaikesta huolimatta kämppä tuntuu jo ihan kodikkaalta ja ihanalta. Muutamia asioita vielä luonnollisesti uupuu, niinku vaikka digiboksi ja vispilä, mutta täällä pärjäillään! :-) Väsyneitäki ollaan kaiken tän jälkeen. Eilen ku päästiin kotiin niin rojahdettiin vaan sohvalle, ku molempien jalat oli pelkkää spagettia ja ei tiietty itkeäkkö vai nauraa. Päätettiin sitte nauraa ja ei voitukkaa lopettaa hetkeen. 

Marin koulu on lähtey ihan kivasti käyntiin. Suuresti hämmentää kaiken maailman kurssille ilmottautumiset ja muut inhottavat, mutta opiskelu sinänsä kuulostaa just hauskalta! Kohta alkaa käsityöt ja kitaratunnitki. Kivaaa :-) Maanantaina saahaanki sitte pyöräillä yhessä kouluun, ku Heidilläki alkaa, yhyy.

2154
2120


Eilen oli muuten nii kiva päivä, ku One Directionin This is us -leffa tuli ensi-iltaan :-D Heidi oli hankkinu meille liput sinne ja oli niiiiiin huippua päästä näkemään se ja varsinki kans ne kaikki konserttiosat 3D:nä ja kihistiinki vaan toistemme korvaan, että "me oltiin TUOLLA!". Mutta ihan rehellisesti sanottuna se oli tosi hyvä leffa, ja suosittelenki sitä kaikille vaikka ei oliskaan niitten fani. Se on ihan hullua miten menestyneitä ne on ja leffassa saa siitä niin hyvän käsityksen niitten omasta näkökulmasta :-)

Tiivistettynä siis tykätään ihan hirveesti asua täällä toistemme kanssa. Ja sehän on tärkeintä. Nyt me keksitään jotain kivaa tekemistä, ihanaa lauantaipäivää kaikille, pus!

XHEIDIXMARI

12 kommenttia:

 1. Ihanat! Huippu kämppä ja huippu diskosuihku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei sun pitää niin päästä käymään täälllää ja munki siellä! Ja haha niinpä :-D

   Poista
 2. Ooo vähä vaikuttaa kivalta =) ja oii cool oon nähny noitten suihkujen mainoksia, varmasti siide (ja tarpeellinen xd) haluun äkkii päästä näkemään teiän kämpän ja teiät ite =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiittii! ja niinpä, maailman tarpeellisin asia. joo tuuuu jo :))

   Poista
 3. polttareita, kenen?

  VastaaPoista
 4. Onnee uuteen kotiin! <3 terkuin Hantsi

  VastaaPoista
 5. JEEE, ihana postaus! Ja ihana video myöskin, voi mitä tunnelmaa. En malta oottaa, että pääsen näkehmään tuon ihanuuden! JA TEÄT.

  VastaaPoista
 6. ootte huikeen somia!! onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista