lauantai 20. heinäkuuta 2013

Tall Ships' Race @Helsinki


M: Meriaiheiset postaukset jatkuu! :-D Helsingissä on nyt ollut se Tall Ships' race 2013 (as you know) ja mun veli pääsi miehistöön yhteen laivaan joka seilaa nyt parin viikon aikana sinne Riikaan. Mentiin sitten tänään Saken ja pikkuveljen kanssa katsoon vähän menoa siellä ja vilkuttelemaan hyvästit laiturilta nenäliinojen kera. Päästiin hengailemaan siihen laivaan, millä nää mun setä, Pieti ja Iina sitten lähti matkaan ja oli kyllä siistiä! Tää tapahtumahan siis huipentu siihen, ku kaikki nää sata laivaa jätti tuon sataman. Oli hienoa seurata tätä ja hauskaa myös :-D Ykski laiva järjesti toiselle vesi-ilmapallo hyökkäyksen, haha! Oliko kukaan muu seuraamassa tätä purjeiden paraatia?

Desktop1
Tänä iltana katsellaan vähän lisää laivoja, ku katotaan Pirates Of The Carribeaneita, ainaki ykkönen ja kakkonen, jea! En oo ikinä ite suunnattomasti innostunu niistä leffoista. Se johtuu ihan siitä, että aina, ku oon kattonu näitä nii se on ollu joskus keskellä yötä ja oon nukahtanu. Nytki on kyllä yö, mutta voisin nyt vähän tsempata ja kattoa leffan alusta loppuun!

XOXO MARI 

6 kommenttia:

 1. Voi että, olet aivan hurjan kaunis tuossa kuvassa! Ja siistiä, että Pieti on siinä miehistössä, miten se sinne pääsi? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitos :-) Ja niinpäääää! Meidän sedän kautta, joka myös siis on siellä! Aivan hulluuu :)

   Poista
 2. Ah, noi laivat on niin ihania!! T: merirosvo_92 Ja huippua, et Pieti on siellä miehistössä :D

  VastaaPoista