lauantai 6. heinäkuuta 2013

Summer please stay forever

H: Heippa! Oon nyt taas kotona hetkisen, ja maanantaina suuntaan takas leirille. Mulla oli oikeestaan ihan huippu viikko siellä ohjailemassa lapsia. Jotenki oli koko ajan itelläki semmonen positiivinen asenne elämään ja kaikkeen ku lapsille piti koko ajan olla niin iloinen :-D Ja se fiilis oikeesti ku lapset niin mielissään näyttää sulle jotain tai laulaa ja nauttii vaan niin täysillä, ei siinä voi muuta ku hymyillä täysillä mukana. En ehtiny yhtään stressata mistään omista asioista niin oli niin rentouttavaa tavallaan.

Mää äskön vähän pengoin mun kännykän kuvia kesäkuun ajalta ja löyty kyllä ihania kuvia! Onneks kännykkä on sentään aina melkeen mukana vaikka kamera ei oiskaan :-)  Oikeesti kesä, älä lopu koskaan..

Tallennetut kuvat5..

1. Täydellinen piknikki meidän täydellisellä piknikkilaiturilla. 2. Tuo auringonlasku oli joku hienoin ku ajelin yksin yöllä Kokkolasta pois. 3. Tajuttiin meidän Happiness-purkkien todellinen merkitys: ihan hirveinä päivinä sinne jaksaa aina kirjottaa, mutta sillon ku oikeesti on happyhappy nii ei tuu ikinä kirjotettua, hassua tavallaan.  4. Yöuinnit on sitä parasta.

kesä

1.  Mun uudet ihanimmat Lumian kuoret! Ekat mitkä oikeesti tuli ees vastaan kaupassa, jos niitä perus lumian kuoria ei lasketa. Nää söpöykset löyty Glitteristä. 2. Pikkusiskon synttäreitäkin vieteltiin.. :-D 3. Laatuaikaa ja lättyjä<3 4. Blondi ja brune aamuvarhain leirille suuntaamassa.

Tallennetut kuvat6..

1. Lisää lättyjäää, meidän vohvelikiintiö ei tuu varmana ikinä täyteen omnomnomn. 2. Innokas uimariystäväni Edith. Ei oo montaa päivää jona ei olla käyty tuolla hyppelemässä jokeen. 3. Toriranta on ihanin kesällä. Ja aurinko ja jätski ja kaverit. 4. Yes you are. Se fiilis ku löytää näitä lappuja vielä kolme viikkoa myöhemmin.

lyska3ö

1. Kuulumisten päivittelyt sunnuntai-iltana rannalla. 2.Ihana juhannus ja ihana täysikuu. 3. Piharakennuspartyt part. 1000 ja täydelliset mansikat. 4. Ei olis kesää ilman leirinuotiota :-)

Voi että, tulispa yhtä ihania hetkiä ja päiviä nyt heinäkuussakin. Mää lähden nyt mummolaan näkemään Porvoon söpöjä pikkusia serkkuja ja viettään vähä laatuaikaa niiden kanssa! Ihanaa viikonloppua, pus! :3

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti