sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kesäinen jälkiruokavinkki!

0623

H: Nyt kun tuo meidän Laura-serkku sieltä Sveitsistä on täällä kyläilemässä nii on huippua ku meillä tulee oikeesti tehtyä kaikenlaista kivaa ja sellasta mitä ei ikinä jaksa ite alkaa yksin tekemään :-D Laura tykkää leipoo ja tehä kaikkee hyvää, niin tänään me tehtiin meille jälkkäriksi tällasia aivan ihania jogurttipannacottia! Naminam oli niin hyviä ja helppoja. Ohje otettiin jostaki vanhasta Avotakasta, ja voin sen tähän teillekki kirjottaa jos jotakin tekee mieli!

Jogurttipannacottat
4dl kuohukermaa
1/2 dl fariinisokeria
4 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
2dl hedelmäsosetta, esim. mango

1. Laita kerma ja fariinisokeri kattilaan. Anna kiehua noin vartin ajan, kunnes kinuski on niin taheaa, että se jähmettyy vesilasiin tiputettaessa. Anna jäähtyä hieman.
2. Notkista jogurtti ja sekoita se kinuskin joukkoon. Kaada nätteihin laseihin tai pieniin kahvikuppeihin.
3. Lorauta päälle kerros mangososetta ja anna jähmettyä jääkaapissa.

Me laitettiin päälle sitte koristeiksi mansikat ja raastettiin valkosuklaata! Tuossa ohjeessa oli että tuosta määrästä tulis 8-10 annosta, mutta me laitettiin nuo kuuteen normaaliin tollaseen juomalasiin, nii kaikissa oli ihan hyvä määrä :-)

0633

Nyt mää lähen käymään ehkä vielä kaverilla! Käytiin muuten äskön kattomassa leffassa se Now you see me, suomeksi Suuri puhallus (lol what) ja oli kyllä tosi hyvä! Haluttas mennä kattoon uudelleeeeen ääh ku jäi mietityttään muutama juttu :-D Mutta joo laters alligators, pus! :3

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti