maanantai 10. kesäkuuta 2013

You can't have a rainbow without a little rain

H: En mää eilen sittenkään ihan lahnaksi heittäytyny! Pääsin lopulta ylös sängyn pohjalta, ja päätettiin lähtä teettämään valokuvia Eden kanssa. Ylläripylläri se paikka oli kuitenki ehtiny mennä jo kiinni siinä vaiheessa ku päästiin sinne. No me mentiin sitte kauppaan ja yritettiin keksiä siellä kaiken maailman hyviä tekemisehdotuksia, ku halutti tehdä jotain kivaa. Ja kyllä me aika kivaa tekemistä keksittiinki:

123abc

Päätettiin ostaa post it -lappuja ja kynät ja mennä mäkkäriin juomaan pirtelöä ja samalla kirjotella lappuihin kaikkee positiivista. Ekaks oli vaikee keksiä, mutta kohta inspiraatio jo iskikin ja tehtiin nuita lappuja varmaan yli sata. Parasta oli liimailuosio, kierreltiin kaupungissa ja matkan varrella tungettiin niitä vähän joka paikkaan. Toivottavasti saatiin nuilla edes joku hymyilemään :-) Tehkää tekin joskus, tulee itellekki niin hyvä mieli!

1234abcm

Enjoy your day!
Love, Heidi

6 kommenttia:

  1. voi oootte ihania!! vois ite joskus tehdä tolleen täällä päin myös :-)

    VastaaPoista
  2. aivan ihana idea! ko näin instagramissa kuvan tuosta yhestä lapusta, niin ainaki saitte minut hymyilemhään! olette huippuja tyttöjä ja varmasti teän laput saavutti monia tyyppejä. oujee, spreading the love! <3

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista