sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

What a wonderful day

H: Sanonpa vaan, että tää tyttö pikkusen pillitti eilen aamulla Iiriksen lakituksessa, kun joku tyttö laulo ton laulun maailman ihaninten siellä juhlassa, byyh. 

Mutta oli kyllä niin täydellinen päivä! Vaikka keittiön ja valokuvauksen puolella pitikin kiirettä melkein koko ajan, niin ehin silti kyllä nauttia päivästä ja upeesta ilmasta ja muiden seurasta :-) Ihania ystäviä, sukulaisia, kakkuja ja ylioppinut sisko. Ahkerat juhlavalmistelut palkittiin täydellisillä juhlilla niinku Iiris haluski (;-)) ja kesäloma alko kuin alkokin mulla ja muillakin. 

123 Iiris YO-juhlat aa1 7449 23kakku 1234 46 7321 a12 kamut

Näiden kuvien myötä vieläkin vähän väsynyt Heidi kiittää ja kuittaa ja menee iltapalan kautta nukkumaan. Onneks unirytmitkin voi näin kivasti loman alkaessa taas hyvillä mielin laittaa ihan sekasi! Ihanaa kesää kaikille ja onnea valmistuneille, nauttikaa täysillä <3

Love you very much, Heidi

6 kommenttia:

 1. Saisko jotakin kesä postausta. Mitä teette kesällä, töitä , reissuja jne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me ei olla suunniteltu meidän kesää niin tarkasti että siitä vois jotain postausta alkaa tekemään, eiköhän sitä ehdi sitte kesän mittaan näkemään mitä tulee tehtyä!

   Poista
 2. Harmi kun jäi (jälleen kerran) nämäkin juhlat väliin, on meinaan ihanan näköistä! Onnea vielä Iirikselle, toivottavasti oli huikea päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, harmi kun et päässy käymään! Iiris kiittää, oli kyllä ihana päivä :-)

   Poista
 3. Siis tä? Ihanan näköisiä marenkeja. Ja tuo raitakakku mansikoineen... Upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitoksia vaan, äiti on melko taitava taikomaan kaikenlaista :-)

   Poista