tiistai 25. kesäkuuta 2013

There are mountains that reach to the sky that I'd climb to find you


H: Heippaa! Missed you guys :--) Tuntuu että ikuisuus ku viimeks ollaan kirjotettu! Mitäs tässä onkaa ehtiny tapahtua.. Niiii juhannus tietenki oli ja meni ja sain viettää sitä Marin kanssa ja muitten kivojen kavereitten kanssa Kalajoella, tosin pysyttin kaukana hiekkasärkistä ja muista ällötyksistä. Oli kyllä muksaa taas kerran :-))) Mari ehti häippästäkin jo sunnuntaina takaisin Etelä-Suomeen, saapa nähdä millon taas nähdään buu. Tässä muutama kesäinen kuva mitä räpsittiin joskus tässä!

marishoot5
Ijojo
hieno kuva marishoot3 marishoot4

Tuleepa jotenki supersekavaa settiä multa nyt, ei yhtää niinku normaaleita lauseita :-D Ehkä se johtuu siitä että heräsin niin aikasin, ajoin Kokkolaan ja olin päivästä leirillä auttelemassa ja ajoin vasta ihan äskön takas kotia. Kiva tällanen ex tempore päivän reissu mutta oli kivaa! Tällä viikolla mulla ei pitäis olla nyt mitään suurempia tekemisiä, niin ehkä ehtisin taas postailemaankin, jee! Maanantaina lähdenki sitte taas ohjaileen leirejä pariks viikkoa, huhheeei. Mutta ihanaa aamua ja huomenta ja tätä päivää teille, meikä painuu nukkumaan. Pus :3

Love, Heidi
Ps, yks juttu vielä. Se tunne oikeesti ku ylittää itsensä ja ottaa riskin. En kestä miten onnelliseksi se ainaki mut teki. Kokeilkaa :-)

2 kommenttia: