lauantai 11. toukokuuta 2013

It is green outside

M: Vihdoin ehdin hieman istahtaa ja kirjottamaan tänne jotain! Nyt tuntuu, että on niin paljo kerrottavaa, etten sitten osaa kertoa oikein mitään. On ollu semi paljo tekemistä tässä viime päivinä tai melkein voi jo sanoa viikkoina. Aika paljo kaikenlaisia kuvia julkastavana tuolla varastossa.

Yks kiva kesäinen päivä vietettiin Idan kanssa uutta parasta Classic-jätskiä syöden, jutellen ja vähän siinä sivussa kuvaillen. Ida on hyvä!

mari_3 mari_7 mari_5 mari_2

Tänäänki on ollu ihan jees päivä. Käytiin Idan kaa Isossa Omenassa kattomassa vähän No fashion victitmssin Emmin ja Pupulandian Jennin kokoamia vaatehuoneita. Meni siinä vähän aikaa, että uskaltauduttiin juttelemaan niille ja muuta, mutta oli se hyvä tunne sen jälkeen ku oli uskaltautunu :-D Muutenki ollu just hyvä. Aurinko paistanu ja linnut laulanu.

Sain muuten mun rakkaan lumian takas ja se oli parasta. En voi viekäkään uskoa, että nyt se toimii. Saan aina sydärin, jos se reagoi sekuninkaan viiveellä. Jajajaj Turkkiin lähtö häämöttää kolmen yön päässä. Sitä ennen vielä palaillaan!
XOXOMARI


2 kommenttia:

 1. Heeei aivan ihania kuvia !! Millä ja miten oot muokannu nää? Teijän blogi on aivan huippu, ootte kumpiki nii ihanan luonnollisia ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvat on kokonaan ihanan Idan käsialaa! check this : http://glaciesbyida.blogspot.fi/

   ja kiitos paljon :-)

   Poista