perjantai 19. huhtikuuta 2013

Music is my painkiller

M: Mua nyt hirveästi huvittais kertoo teille jotain musiikkijuttuja. Mitä oon aikanaan kuunneltu ja ehkä jotain mitä nykyään. Nyt ois siis luvassa randomin musiikin postaus!

Jos mennään hieman takapakkii niin ihan eka sellanen artisti mitä kuuntelemalla kuuntelin oli Ainon kanssa popitettu Avril Lavigne. Se oli kuulkaa kova sana se. Kunnes siitä tuli sitten joku "motherfucking princess" vai miksikähän nyt itseään nimittääkään. Nostalgiaa herättää kyllä Let Go - albumi. 


Toinen mikä nostattaa suuuuuren suuren nostalgia-aallon on tämä laulu. Miettikää, kuuneltiin sitä kasetilta. Kasetit on parasta. Olin ihan mini, reilusti vielä ala-asteella. Mutta joku tässä laulussa oli jännää ja kiehto. Nyt ku taas muistin tän, taidan kuunnella koko loppuillan. Doo..doo..do...doo.. Zombie oli kans samalla kasetilla. En tainnu ihan ymmärtää sanoja..


Pictures2

Ylä-asteella sitten tuli sellaisia, kuin James Blunt, Lily Allen ja Mcfly ja vaikka mitä muuta. Unohtamatta High School Musicalia ;-) Kuulostaako nää laulut teidän ylä-aste ajoilta?
On niin ihana kuunnella näitä aina välillä ja palata siihen aikaan laulujen kautta. Tuoksujen jälkeen maailman eniten nostalgiaa herättä musiikki ja laulut. Tuntuu, että ihan oikeesti menis takas siihen hetkeen millon niitä lauluja on kuunnellu 24/7. Se on kyllä läppä, ku pienenä on kuunnellu jotain lauluja ja sitten on oppinu ne sanat muka ulkoa, mutta ei oo tajunnu englantia. Sitten nyt, ku kuuntelee saman laulun niin tajuaa, että on laulanu ihan väärin mukana :-D

Pictures3

Nykyään en niinkään kuuntele jotain tiettyä bändiä/artistia jolta sitten muistan jokaisen laulun ulkoo ja tiiän milloin joku bändin jäsen värjää hiuksensa ja milloin joku eroaa tyttöystävästään tai käy pilateksessa. Paitsi tietenki One Driection xd  On kuitenki läjä yksittäisiä lauluja aina mitä kuuntelen uudelleen ja uudelleen niin kauan, että kyllästyn.. 

Pakko kuunnella musiikkia aina ku on lenkillä tai kävelee jostaki jonnekki yskin tai, ku on koneella tai hengaa vaan ja no melkein aina juu. Mutta yhden jutun tiedän. Oon usein aika lälly.XOXO MARI

2 kommenttia:

  1. Hehe, legendaarista! Vähä monta noista kuuntelit, koska kuulit ne multa? ;) Ainaki James Bluntin, Lily allenin ja Coldplayn levyt mulla oli. Haha, Emma Salokosken videossa on samat pussilakanat, ku äitillä ja isällä. :D

    VastaaPoista