keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

You're so London, your own style, your own style

H: On my way homeeeeeee, wohoo!! Oon kyllä ihan niin tosi kuollu, jalat ihan puhki jotenki ja silmätkään ei meinaa pysyä oikeen auki. Johtunee (potentiaalimuoto HAHAHHA kuolen) luultavasti siitä, että sain sen mun idiootin raportin valmiiks eilen yöllä kello kolme, ja heräsin aamulla ysiltä pakkaan ja siivoomaan ja tiskaamaan ja sitte oonki ollu menossa vaan koko päivän. Vielä kaks tuntia junaa ja sitten ihana päästä kyllä kotiin, ja jee tulee pardiviikonloppu koska synttäriiiit!! Saisinpa silti nukuttua paljon, koska väsyttääää.

Eilen oli huippu päivä!! Ihanaa että niitäkin on joskus Vaasassa. Ja onhan niitä jos on kivaa tekemistä ja kivaa seuraa! Kiva tekeminen oli tällä kertaa shoppailu, ja oikeesti se on mulle kyllä kummasti jotain terapeuttista hommaa :-D Ede taitaa olla ainut semmonen shoppailukaveri, joka tietää että mut pitää viedä ajoissa kaikista kaupoista pois ennen ku innostun liikaa, heh. No, eilen kuitenkin oltiin Hiltsun ja Altsun kaa kaupungissa ja mää olin luvannu itelleni jotain kivaa siitä hyvästä että raportti oli MELKEIN valmis :----D Kyllähän näitä syitä aina löytyy.. Paras juttu oli kyllä se, että menin oikeastaan asiasta tehden H&M:lle ostamaan mustaa tämmösta taikurinhattua vai mitä nää on, ja löysin samanlaisen mutta harmaan EUROLLA. Parasta ikinä ja mää olin onnellinen. Loppuiltana istuttiin Hillalla syöden karjalanpiirakkaa ja ihaillen vaaleanpunaista huulipunaa ja uusia ostoksia. Ja parasta on se, että meijän masistelukausi on menny ohi, ja juttujen laatu on x1000 parempi, haha.

IMG_3965 Instagram5 IMG_3987

Ostin myös kuvissa näkyvien juttujen lisäks mustavalkoset housut ja niistä varmaan kuvaa viikonlopun aikana, ja sitte kans koruja vielä vähä :3 Ups. Ja kattokaa, Glitterin myyjä myi mulle iloisella olemuksellaan puhelinlankaponnareita. Ne on kuulemma hyviä hiuksille ja näyttää kivalta ranteessa.. Saa nähdä. Väsyttää kyllä nyt niin paljo ettei oo ikinä väsyttäny niin voisin ottaa pienet päikkärit vielä ennen ku juna on perillä, heipsulivei! :3

Love, Heidi 

2 kommenttia:

  1. Hii oli kyllä niin kivaa ja alko hymyilyttää ku luki tätä postausta. Hihii. :)Toivoo Altsu!

    VastaaPoista