maanantai 18. maaliskuuta 2013

More like sisters

M: Tiedättekö sen tunteen, kun yhtäkkiä vaan haluaa tulostaa kaikkea..? Vai ollaanko ihan sekasi. Ehkä jälkimmäinen. Mutta joka tapauksessa eilen yöllä tuli vähän sellanen olo :-D Tulostin ei oikein ollu yhteistyöhaluinen aluksi, mutta se oliki vuodelta 1999, joten onhan se ymmärrettävää. No sitten pienellä ihmisten häirinnällä ja heidän ystävällisellä avustuksella saatiin tulostin tulostamaan ja päästiin tulostelemaan :-D Ei muuta, halusin vaan kertoo. Että kirjastossa on yöllä tunnelmaa ja että joskus on kiva hengata siellä kirjojen seassa. Kirjat on niin ihania esineitä, että niitä vois pyöritellä käsissä sata vuotta putkeen. Joskus niitä tekee myös mieli hirveästi lukea. Harmi vaan, että ku pääsykoekirja on kokoajan tuolla takaraivossa kummittelemassa, nii vaikka sitä ei lukis niin ei tuu pahemmin hirveesti luettua mitään muutakaan. Ehkä sitte eläkkeellä.

2013-01-27 lintsi1 _MG_4180
ette tuu näkeen mun päällä enää mitään muuta

Myöhemmin yöllä, ku oltiin saatu tulostettua kylliksi niin mentiin huoneeseen hengaileen, kuunteleen musiikkia ja yllättämään ystävä supersiistillä kortilla. Olin myös ite yks ilta yllättämisen kohteena, ku Hannis ihan ite askarteli mulle kirjanmerkin, ku olin aikasemmin päivällä puhunu, että haluaisin jonku kivan sellasen. Se vaan toi sen mulle illalla ja sano hyvät yöt. Vähän tuli kiva mieli ja hymysuin nukkumaan.

Mulla on ollut täällä nyt viimeviikkoina ehkä vähän liianki hauskaa, niin että joskus ei oo ees muistanu koko pääsykokeita. Tästä päivästä lähtien ryhdistäydyn teidän todistajien nähden än yy tee nyt! Goodbye social life! (ei oikeesti goodbye. lukeminenki voi olla sosiaalista ;))

XOXO MARI

6 kommenttia:

 1. Opiskeleminen todellakin voi olla sosiaalista!! Jee, ihan kohta nähdään :---) Niin ja toi takki on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinps! jeeee niin nähään niin kivaa <3 ja kiitos :-)

   Poista
 2. Mihin kouluun oot hakemassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo ainaki varmaan kulttuuriantropologiaa ouluun, mutta saa nyt nähä :-D

   Poista
 3. mistä toi takki on? :)

  VastaaPoista