lauantai 2. maaliskuuta 2013

Make way for the new

M: Onpas ollut varsin erikoisia päiviä tässä viimeaikoina. Keskiviikko varsinki erottuu sieltä sellasena hyvin sekona päivänä. Oikeesti vaan oltiin t-paidoilla tuolla portailla ja syötiin jäätelöä! Kyllä, Helmikuussa. Miten täydellistäää! Keskiviikkona löysin myös 5 euroa maasta ja juoksin ympäri öistä Helsinkiä kivojen kavereiden kaa. Torstaina nukuin ensimmäisen luennon ohi, kävin työhaastattelussa ja panikoin sitä. Perjantaina   menin Idalle yöksi ja oltiin satamiljoonaa kertaa Sanajahdissa ekalla sijalla.

IMG_7499p

Sitten ollaanki jo tässä päivässä. Tänään kaaduin jäisellä maalla ja parin tunnin päästä siitä huomasin, että mun puhelin on kadonnu. Sitten mentiin ettiin sitä sieltä missä olin vetäny lipat ja siihen oliki sitte satanu montomonta senttiä lunta + mun puhelin on valkonen nii siinä oliki sitte hommaa! :-D Onneksi se oli äänellisellä. Oli tosi huvittavaa ku jostain kaukaa kuuluu ku puhelin soi ja sellanen koskematon lumi vaan edessä. Mutta löyty! Ja toimii. Tänään myös käytiin kirppiksillä ja kaupungilla ja on ollu niin rentokiva päivä. Löysin ihan kivoja juttujaki jee. Sitte mentiin takas Idalle ja olin vähän mallina sille ja tuli kyllä kivoja, Ida on niin taitava, että okasta veks! Tästä Idan ihanaan blogiin.

856306_10151479325349110_1273609179_o

Huomiselle päivälle ei oo mitään sen kummempia suunnitelmia ja sehän passaa. Ehkä jotain jalkapalloa(siis sen kattomista) ja ehkä tehdään sushia, en oo ikinä maistanu! Ehkä nukun pitkään ja ehkä nukahan jo nyt ZZZZZZZzzzzzzZZZZZZZ Ps. Mikä kevät, varmaan enemmän lunta, ku koko talvena yhteensä.

XOXO MARI

4 kommenttia: