sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tappelua flunssaa vastaan

M: Pakko vähän postailla, vaikkei oo oikeastaan mitään sen kummosempaa asiaa. Tänään on sellanen päivä, että Tumblrissa on postlimitit nupissa ja instagram ja facebook selattu kymmenen kertaa :-D Suunnitelmana oli lähtä tänän kirjastoon ja muutenki vähän näyttäytymään ulkoilmassa, mutten millään uskalla mennä, koska flunssa kovasti yrittää puskea päälle ja pakko olla terveenä reissua varten. Parempi siis ottaa varman päälle. Oon myös yrittäny  juoda jotain vitamiinijuttuja ja pitäny villatossuja jalassa. Täällä sitten pietin kaa koko päivä hengailtu, tilattu kotiinkuljetuksena ruokaa ja katottu Simpsoneita. Kohta vaan meinaa alkaa olemaan tylsää.. Illallakaan tuskin tulee uni kovin hyvin, ku on käytännössä ollu nukkuma-asennossa koko päivän + nukkunu sika pitkään. Heh. Tänään taas kuvat puhelimen kätöistä.

Pictures

1. Nutturasutturaa! Oikeesti mun hiukset ei oo noin ruskeat eikä niissä oo vaaleita raitoja, miten ne nyt näyttääki tolta! Oikeestaan aika kivat, vois värjätä :-D noen. 2. Ystävänpäiväillalliselle valmistautumista. 3. Tylsistymistä. 4. Ihana minikynsilakka kaupasta jonka nimen just unohin.

Koitan nyt ehkä saada unen. Ootte kivoja.
XOXO MARI

5 kommenttia:

 1. mari olet ihana hyvän mielen postaaja. siis tulee hyvä mieli, ko lukee sinun juttuja, siks koska sie olet ne kirjottanu ja olet hyvän mielen tuoja tyttö. olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw ihana kommentti, kata!! :D kiitos ihana<3

   Poista
 2. aar mistä oot ostanu ton kynsilakan? Ostin samanmerkkistä sokokselta ja harmittanu iha hirveesti ku en oo löytäny mistää muualta, mistä sitä vois ostaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitkän googlettelun tuloksena se tais olla Sokoksen Emotion sellossa. Se missä on Salon Klipsi samassa :-D toivottavasti löydät!

   Poista
  2. eli samasta paikasta löysin minäkin :) ongelma on vaa se ettei Oulussa oo sokosta :D mutta kyl sitä sit saa ku käy siel sokoksella.. oon tykänny iha mielettömästi tuosta

   Poista