perjantai 8. helmikuuta 2013

Sometimes you just need to lay on the floor

M: Här mä oulus! Omalla ihmeellisellä koneella taas pitkästä aikaa, joka toimii vaan aina ku sitä huvittaa :D Oulussa sitä huvittaa aina toimia. Tää viikko on ollu kivaa. Reissu meni tosi hyvin ja tekemistä kyllä riitti aamusta iltaan aina. Eka päivä meni bussissa istuskellessa, yheksän tunnin matka. Muina päivinä tehtiin hauskoja randomi juttuja. Yhtenä päivänä keksittin lähtä luisteleen (ja kompastelemaan railoihin!) Mutta se oli ihanaa, oli niin kaunista ja ihanaa seuraa. Yhtenä päivänä käytiin suurkaupungissa, Sotkamossa vähän kiertelemässä ja kaartelemassa. Sieltä löysin kivoja kirpparilöytöjä, kirjoja! Ostin sakelle Taru Sormusten Herrasta kirjan ja ittelle nuo kaks kuvassa näkyvää. Oon nyt lukenu tänään Vuokatti-Oulu bussimatkan tuota Natascha Kampusch kirjaa ja on kyllä hyvä, mutta niin jäätävä, että ei kyllä voi ymmärtää miten tuollastaki tapahtuu. Oon viimeaikoina löytäny myös muita aika älyttömän hyviä löytöjä. Eksyin Sellossa Accessorize nimiseen kauppaan, jossa oli maailman ihanimpia villasia huiveja. Normaalihintasesti ne oli tosi kalliita, mutta siellä oli ihan älytön tarjous, 3 huivia, 15 euroa! Eli toisin sanoen 105 euron edestä huiveja 15 eurolla, että oli kyllä aika tyytyväinen virne naamalla ku kävelin ulos sieltä kaupasta :D

Hiljattain päivitetty2
Hiljattain päivitetty1

Anyways, takas vuokattiin! Pelattii hankipalloa, lautapelejä, syötiin kokoajan, käytiin pulkkamäessä.. Kaaaikkea. Ja oli maailman söpöintä ku siellä oli meijän kaa yhtäaikaa maahanmuuttaja linjalaisia, jotka sai ekaa kertaa sukset jalkaan tai kalasti jään läpi. Se oli niin somaa kuinka innoissaan ne oli kaikesta ja lumesta ja voi.. Joskus ite vaan on niin sokea kaikelle hienoudelle mikä ympäröi. 
Tänään aamulla muut lähti Eteelään päin ja mää ja sakke lähettiin tänne Ouluun linkalla (eikä millään linkillä ;-P) ja nyt ollaan täällä otettu rennosti. Huomenna sitten pikkusta kattoon ja maanantaina se ois taas takas etelään! Jee :-) On kivaa. Nyt takas tuon kirjan pariin, I'll see you soon! 

XOXO MARI

6 kommenttia:

 1. Toi viimenen luistinkuva on ihan tosi siisti, jää näyttää taivaalta!

  VastaaPoista
 2. Oojee kivaa lukea kivoja tuntemuksiaan täältä! Vaikka muutamia ymmärtämisvirheitä onkin (what is linkka?!) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee!:D HHAAH se on se joka ei oo bussi kuitenkaan mut siinä on vessa. voi pena.

   Poista
 3. ihania noi huivit, ihan superhyvä tuuri sul kyl kävi!!

  VastaaPoista